Kapakë kuzhine RAUVISIO

Xhami inteligjent

Kristali RAUVISIO është një material polimerik qelqi që ju lë pa fjalë me pamjen estetike dhe cilësinë e lartë të qelqit kur përdoret në kapakët e kuzhinës ose në xhamin e tualetit, duke plotësuar disavantazhet e një xhami të vërtetë.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection