Xhami inteligjent për tualetin tuaj

Xhami inteligjent për tualetin tuaj

Kërkesat për cilësi dhe dizajn në ambientin e tualetit tuaj kanë arritur një nivel krejt të ri vitet e fundit. Materiali novator me sipërfaqe kristali RAUVISIO plotëson plotësisht këtë pritshmëri dhe ofron fleksibilitet maksimal në dizajnin e ambienteve qetësuese të tualetit tuaj. Edhe nëse flitet për veshjen e murit, murin e pasmë të dushit ose sipërfaqen dekorative të mobilieve, xhami inteligjent do t'ju habisë me mundësitë e pafundme të përdorimit.

Kristali RAUVISIO është një material polimerik qelqi që ju bind me pamjen estetike dhe cilësinë e lartë të qelqit, duke plotësuar disavantazhet e një xhami të vërtetë.

Përparësitë tuaja

Xhami ynë inteligjent duket estetikisht shumë mirë me avantazhet e tij shumë funksionale në përdorimin e përditshëm:

Optikë me cilësi të lartë

Falë efektit të tij perfekt të thellësisë, kristali RAUVISIO shëndërrohet në pikën e fortë në ambientet e tualeteve, duke ofruar një ndjesi rehatie dhe është më pak i prirur për tu veshur me avull sesa një xham i vërtetë.

Rezistente ndaj gërvishtjeve

Kristali RAUVISIO është shumë rezistent ndaj gërvishtjeve në përdorimin e përditshëm. Si rezultat, sipërfaqja mbetet po aq e bukur sa në ditën e parë edhe pas shumë vitesh.

Pastërti higjienike

Me kapakët e vërtetë tradicional të xhamit, papastërtia mund të mblidhet në banak. Kapakët e kristalit RAUVISIO janë plotësisht të pastër. Kështu që mikrobet nuk kanë asnjë shans.

E lehtë për tu pastruar

Falë veshjes së tyre, sipërfaqet e kristalta RAUVISIO për tualete janë jashtëzakonisht imune ndaj papastërtive dhe mund të pastrohen lehtësisht me ujë dhe një leckë me material mikrofiber.

Mund të shkruani në të

Sipërfaqja - opsion i disponueshëm me një funksion magnetik - mund të shkruhet me shënues për tabela të bardha. Kështu mund të shkruani mesazhe të shkurtra për të dashurit tuaj në jetën e përditshme.

E qëndrueshme në ekstrem

Falë strukturës së tyre simetrike, kapakët e kristalit RAUVISIO për tualete garantojnë qëndrueshmëri dhe janë imune ndaj dëmtimeve edhe pas shumë vitesh përdorimi.

Qëndrueshmëri e garantuar

Qëndrueshmëri e garantuar

Panelet tona RAUVISIO të presuara me materiale me bazë druri plotësojnë zinxhirin e furnizimit të vazhdueshëm PEFC për pyje të qëndrueshme. Zinxhiri i furnizimit të vazhdueshëm për pyje të qëndrueshme.

Magjepsja nga kristali RAUVISIO

Lëreni veten të frymëzoheni çdo ditë nga mundësitë që sipërfaqet RAUVISIO ofrojnë në tualetin tuaj.

Kapakë kristali RAUVISIO për tualete

Kapakë kristali RAUVISIO për tualete

A jeni të përfshirë në industrinë e mobilieve për tualete? Merrni më shumë informacion në lidhje me kristalin RAUVISIO.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection