863-D054_441488_0 - 441488

Teknologjia e shpërndarjes

Thyej rekordet me RAUTHERM SPEED

Me panelin e ngrohjes kurseni 30% të kohës së instalimit plus kurseni 45% të kohës kur instaloni shpërndarësin

Kjo është e mundur me shpërndarësin e qarkut të ngrohjes RAUTHERM SPEED, mrekullinë tonë të shpejtësisë, sepse lidhësit e montuar paraprakisht SPEED kursejnë pothuajse gjysmën e kohës së montimit. Ose mund të zgjidhni njësitë RAUTHERM, për njësitë individuale shpërndarëse të montuara paraprakisht që ju nevojiten vetëm për të shpaketuar dhe për të kryer lidhjen. RAUTHERM SPEED është vetëm një shembull i pasionit tonë që kursen kohë, i cili e bën punën tuaj më të lehtë.

Shpërndarësi i qarkut të ngrohjes


RAUTHERM SPEED HKV-D P: instalim i lehtë falë mono panelit të shpërndarjes

Me këtë shpërndarës të qarkut të ngrohjes me polimere, rrjedha dhe kthimi ndahen në mënyrë termike në një panel shpërndarje. Kjo e bën atë shumë të lehtë dhe kompakte.

Instalohet në kutinë shpërndarëse me një klikim. Konektor me kthim SPEED për një lidhje sa më të shpejtë dhe të sigurt të qarkut të ngrohjes.

Përparësitë tuaja:

 • Konektor primar i ndryshueshëm nga pjesa e poshtme ose anësore
 • Është i mundur modifikimi i shpejtë në zonën e ndërtimit
 • Falë setit të zgjerimit, mund të shtohet një qark tjetër ngrohjeRrjedha e lehtë e shpërndarësit të qarkut të ngrohjes: Balancimi hidraulik edhe më i lehtë

Ky shpërndarës i qarkut të ngrohjes krijon një balancim automatik hidraulik përmes përdorimit të pavarur - për një përshtatje të vazhdueshme të rrjedhës sipas kërkesës.

Përparësitë tuaja:

 • I lehtë për tu instaluar
 • Pa llogaritjen dhe përcaktimin e kohës
 • Për rikualifikime dhe rinovime


Shpërndarësi i qarkut të ngrohjes HKV‑D

Shpërndarësi i qarkut të ngrohjes HKV- D mund të lidhet shpejt, në mënyrë të sigurt dhe të lehtë me tubat e ngrohjes nën dysheme duke përdorur një pajisje kompresimi. Ato përbëhen prej materialit çelik inoks me cilësi të lartë dhe janë në dispozicion për deri në 12 qarqe ngrohjeje me matës të rrjedhës për të ndërprerë qarqet individuale të ngrohjes.

Njësitë RAUTHERM dhe dollapi shpërndarës 45% kohë e kursyer

Shpaketimi. Përdorimi. Përfundoi!

Lëreni veten të bindeni nga videot tona krahasuese të kohës së instalimit:

Njësia RAUTHERM SPEED


Njësitë RAUTHERM


Dollapi shpërndarës

Me dollapin shpërndarës REHAU, ju jeni të pajisur për çdo rast, qoftë mbi suva, nën suva ose posaçërisht për mure gipsi. Të gjitha versionet janë të përbëra nga fletë çeliku me cilësi të lartë me fronte të lyera me ngjyrë të bardhë.

Shpërndarësit industrial

Shpërndarësit industrial RAUTHERM IM S 32

 • Dizajni kompakt duke përfshirë matësin e rrjedhës së integruar 0‑8 l/min
 • 1¼" lidhje dhe 2 deri në 12 dalje
 • Vëllimi më i lartë rrjedh përmes tubit bazë të shpërndarësit, i cili është hidraulikisht ekuivalent me tubin 2”.
 • Pesha më e ulët = Montim i thjeshtë

Shpërndarësi industrial i veshur me bronz

 • Tuba prej bronzi 1¼ "ose 1½"
 • Në rrjedhë dhe në kthim me tuba dhe ventilator KFE
 • Valvulat në formë sfere të rrjedhës dhe valvulat e kontrollit të paracaktuar të rregullt në kthim
 • Shpërndarësit industrialë të disponueshëm për t'u lidhur me Eurocone sipas DIN EN 16313 ose me pajisje kompresimi për tubin Rautherm S 25x2.3

Kontakti

A keni pyetje? Stafi në zyrat tona të shitjeve do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë.

Kërkesë për kontakt

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection