Ajrimi i ndërtesave

Gebäudelüftung: Designfreiheit
Liri e dizajnit

Mos bëni kompromis. Sepse me tubacionet nëntokësore, arkitektët e dalluar të REHAU përfitojnë nga liria maksimale e dizanjimit të fasadës së ndërtesës dhe në të njëjtën kohë sigurojnë ajër të pastër higjenik në objekt.

Gebäudelüftung: Schnelligkeit
Ajrimi i ndërtesave: shpejtësia

Thuajini lamtumirë presionit të kohës dhe zbuloni kontributin e REHAU për përputhshmëri të sigurt në kohën e ndërtimit. Sepse tubat AWADUKT Thermo janë 90% më të lehtë dhe për këtë arsye 30% më të shpejtë se betoni për t’u vendosur- dhe pa ndonjë pajisje speciale.

Gebäudelüftung: Gesundheit
Shëndeti

A merrni frymë thellë me ndërgjegje të pastër? Nuk ka problem me tubat AWADUKT Thermo, sepse ato janë të vetmet në treg që kanë një shtresë antimikrobike. Këtu nuk mund të bëhet ndotje. Pra, thjesht mbështetuni dhe shijoni ajrin e pastër higjenik të shtëpisë.

Gebäudelüftung: Energieeffizienz
Efiçenca e energjisë

Veproni të sigurt. Për shkak se AWADUKT Thermo nuk është vetëm bindës kur bëhet fjalë për ajër të pastër, por gjithashtu ndihmon për të kursyer energji në plane afatgjata. Sigurisht, janë plotësuar të gjitha kërkesat e Urdhërit të Kursimit të Energjisë (EnEV).

Ne sjellim ajër të pastër në ndërtesë

Pavarësisht se a janë shkolla ose kopshte për fëmijë, institute universitare, shtëpi me një familje, spitale, objekte të bashkisë apo ndërtesa zyrash: për të gjitha ambientet, ndërtesat nevojitet ajër i pastër – dhe sa më e madhe të jetë ndërtesa, sa më shumë njerëz të jetojnë dhe punojnë në to, aq më shumë ajër i pastër nevojitet.

Përveç kësaj: pa dallim se a bëhet fjalë për ndërtime të reja apo ekzistuese, mbështjellësit e ndërtesave po bëhen gjithnjë e më të fortë.

kontrollierte-wohnraumlueftung - 113700

Me AWADUKT Thermo nga REHAU keni si mbështetje një zgjidhje të qëndrueshme, me efiçiencë në konsumin e energjisë dhe nga ana estetike me kërkesa në rritje, për ajrimin e ndërtesës.

Efiçenca e energjisë

Përmbush të gjitha kërkesat e ENEV

Shëndeti

Pastroni në mënyrë higjienike ajrin e brendshëm falë veshjes antimikrobike

Liri e dizajnit

Pothuajse instalim i padukshëm për lirinë arkitektonike

Shpejtësia

Instaluar 30% më shpejt për përputhshmëri të sigurt në kohën e ndërtimit

Gjithmonë zgjidhja e duhur për ventilimin e ndërtesave

Si funksionon ventilimi i ndërtesës me AWADUKT Thermo:

Duhet t'i kushtoni vëmendje kësaj kur ajrosni ndërtesën

Komponenti kryesor është tubi

Tubat e furnizimit nga kulla dalëse deri tek ndërtesa janë përgjegjëse për furnizimin e plotë të ajrit gjatë ventilimit të ndërtesës. Sa më i vrazhdë të jetë muri i brendshëm i tubit, aq më i madh është rreziku i kontaminimit. Pjesa e brendshme e tubave AWADUKT Thermo nga REHAU është e lëmuar dhe - si të vetmet në treg - kanë një shtresë antimikrobike. Këtu nuk mund të ketë ndotje. Dhe sigurisht tubat AWADUKT Thermo për ventilimin e ndërtesës ofrojnë shumë përparësi të tjera:

AWADUKT Thermo

  • AWADUKT Thermo është 90% më i lehtë = 30% më i shpejtë për t’u vendosur
  • AWADUKT Thermo është i rezistent dhe elastik
  • AWADUKT Thermo ka një jetëgjatësi prej 100 vjetësh
  • AWADUKT Thermo përfshin DN 200 - DN / ID 3000
  • AWADUKT Thermo ka një sipërfaqe unike antimikrobike
  • AWADUKT Thermo ofron një nivel të lartë sigurie falë vulës së dyfishtë ose veshjeve të sigurisë


Kontakti

A keni pyetje? Stafi në zyrat tona të shitjeve do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë.

Kërkesë për kontakt

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection