Pikat kryesore

Kurseni energji

Mos i digjni paratë tuaja – kurseni energji deri në 76%*

Sistemi i sigurisë

Ndjehuni gjithandej të sigurt në shtëpinë tuaj

Mbrojtja nga zhurma

Pushoni rehat– pa zhurmën nga jashtë.

Bota e ngjyrave nga REHAU

Vendosni theksin në ngjyrë, formë dhe madhësi

Ajrim perfekt me GENEO INOVENT

Lini të mbesin jashtë myku, hajdutët dhe zhurma.

Komoditet i lehtë për kujdesje

Përfitoni përmes trajtimit të lehtë për kujdes.

Sistemeve tuaja të dritareve

Pasqyrë e sistemeve tuaja të dritareve

Dritare me përcaktim të ri – me RAU‑FIPRO X

Me përqindjen e mbi 50 % të rritur të fibrave optike në profilin e kanateve, RAU‑FIPRO X është materiali me ...

Në afërsinë Tuaj

Këtu mund t’i gjeni shpejtë partnerët e autorizuar të cilët mund ti kontaktoni drejtpërdrejtë.

Info plotësuese

Printo