Festojmë 75 vjetorin e REHAU

Numri 75 ka një rëndësie të veçantë për REHAU. Ka kuptimin kur një shoqëri me tre persona është bërë një korporatë globale. Simbolizon eksperiencën tonë shumëvjeçare dhe në të njëjtën kohë tregon se risitë e vazhdueshme janë bërë të mundura për më shumë se 75 vjet. Kjo shifër përfaqëson përkushtimin e palodhur të njerëzve tanë të shkëlqyer që punojnë, çdo ditë në zgjidhje të reja për klientët tanë dhe përfaqëson vite të rëndësishme mësimi, zhvillimi dhe projektesh emocionuese.

Në të njëjtën kohë, simbolizon vite të rëndësishme në të cilat ne mundëm të punonim me klientët, partnerët dhe ofruesit më të mirë të shërbimeve. Jemi mirënjohës dhe krenarë për këtë bashkëpunim të shkëlqyer.

Festojmë 75 vjetorin e REHAU

Numri 75 ka një rëndësie të veçantë për REHAU. Ka kuptimin kur një shoqëri me tre persona është bërë një korporatë globale. Simbolizon eksperiencën tonë shumëvjeçare dhe në të njëjtën kohë tregon se risitë e vazhdueshme janë bërë të mundura për më shumë se 75 vjet. Kjo shifër përfaqëson përkushtimin e palodhur të njerëzve tanë të shkëlqyer që punojnë, çdo ditë në zgjidhje të reja për klientët tanë dhe përfaqëson vite të rëndësishme mësimi, zhvillimi dhe projektesh emocionuese.

Në të njëjtën kohë, simbolizon vite të rëndësishme në të cilat ne mundëm të punonim me klientët, partnerët dhe ofruesit më të mirë të shërbimeve. Jemi mirënjohës dhe krenarë për këtë bashkëpunim të shkëlqyer.

GAZ_165_01_M-1097871_web


Së bashku për një botë më të mirë.

E kaluara na ka mësuar se si të formojmë një të ardhme plotë risi. Nëpërmjet vlerave dhe aftësive tona të përbashkëta, të tilla si shpirti ynë pionier dhe fuqia  vizionare, kemi patur sukses çdo ditë në përmirësimin e jetës së njerëzve në mbarë botën.


Së bashku për një botë më të mirë.

E kaluara na ka mësuar se si të formojmë një të ardhme plotë risi. Nëpërmjet vlerave dhe aftësive tona të përbashkëta, të tilla si shpirti ynë pionier dhe fuqia  vizionare, kemi patur sukses çdo ditë në përmirësimin e jetës së njerëzve në mbarë botën.


75 vjet Shpirt pionier.

Që nga dita kur Helmut Wagner themeloi REHAU në 1948, shoqëria jonë ka përparuar shumë dhe ka krijuar risi që kanë ndryshuar botën. Këtë e quajmë ndjenja optimiste e aventurës "shpirt pionier" dhe është një nga arsyet pse REHAU njihet në mbarë botën si një novator i guximshëm. Në këtë mënyrë, gjithmonë kemi sukses në gjetjen e zgjidhjeve të duhura për klientët tanë.


75 vjet Shpirt pionier.

Që nga dita kur Helmut Wagner themeloi REHAU në 1948, shoqëria jonë ka përparuar shumë dhe ka krijuar risi që kanë ndryshuar botën. Këtë e quajmë ndjenja optimiste e aventurës "shpirt pionier" dhe është një nga arsyet pse REHAU njihet në mbarë botën si një novator i guximshëm. Në këtë mënyrë, gjithmonë kemi sukses në gjetjen e zgjidhjeve të duhura për klientët tanë.


75 vjet Fuqi vizionare.

Fuqia vizionare është një aftësi shumë e vlerësuar në REHAU. Na frymëzon që të influencojmë dhe formojmë të ardhmen me vizionar dhe imagjinatë. Kjo është mënyra se si gjejmë dhe zhvillojmë zgjidhje inovative që përmirësojnë jetën e klientëve tanë. Gjithçka është e mundur nëse jemi vizionar dhe jemi të gatshëm të punojmë shumë për të realizuar ëndrrat tona.

0000A519_30860_2 - 30860
BART00001_05_Technikum_294536_0 - 294536
Kunststoffformgeber 1976 REHAU Group
AL-D2110_01_CL - 1096038
AL-D2660_CL - 1093509

75 vjet Fuqi vizionare.

Fuqia vizionare është një aftësi shumë e vlerësuar në REHAU. Na frymëzon që të influencojmë dhe formojmë të ardhmen me vizionar dhe imagjinatë. Kjo është mënyra se si gjejmë dhe zhvillojmë zgjidhje inovative që përmirësojnë jetën e klientëve tanë. Gjithçka është e mundur nëse jemi vizionar dhe jemi të gatshëm të punojmë shumë për të realizuar ëndrrat tona.

0000A519_30860_2 - 30860
BART00001_05_Technikum_294536_0 - 294536
Kunststoffformgeber 1976 REHAU Group
AL-D2110_01_CL - 1096038
AL-D2660_CL - 1093509

75 vjet cilësi të përmirësuar të jetës.

Në të kaluarën, sot dhe në të ardhmen, kënaqësia e klientit ka qenë gjithmonë prioriteti ynë kryesor. Është arsyeja kryesore e ekzistencës së shoqërisë sonë. Kjo është arsyeja pse kemi përsosur përdorimin e njohurive tona teknike të kategorisë së parë për të përmirësuar cilësinë e jetës në mbarë botën.

0000DFF4_30738_1 - 30738
000022B6_6530_0 - 6530
E56-D036_322343_0_CL - 322343
M00-D1186_CL - 87620
700-D451_CL_02 - 84614
O95-D049_CL - 1097200

75 vjet cilësi të përmirësuar të jetës.

Në të kaluarën, sot dhe në të ardhmen, kënaqësia e klientit ka qenë gjithmonë prioriteti ynë kryesor. Është arsyeja kryesore e ekzistencës së shoqërisë sonë. Kjo është arsyeja pse kemi përsosur përdorimin e njohurive tona teknike të kategorisë së parë për të përmirësuar cilësinë e jetës në mbarë botën.

0000DFF4_30738_1 - 30738
000022B6_6530_0 - 6530
E56-D036_322343_0_CL - 322343
M00-D1186_CL - 87620
700-D451_CL_02 - 84614
O95-D049_CL - 1097200

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection