700-D413 - 76243

Komfort për më shumë kujdes

Përfitoni nga mirëmbajtja e lehtë.

Meqenëse askush nuk dëshiron të kalojë shumë kohë duke pastruar dhe mirëmbajtur dritaret, dritaret tona ju ofrojnë komfort të veçantë, pasi dritaret tuaja janë tejet të ekspozuara ndaj një niveli të lartë stresi. Në mot me shi, dëborë, papastërti ose pluhur por gjithashtu edhe hapje dhe mbyllje të rregullt të dritareve dhe dyerve.

Dritaret REHAU janë të pajisura me një sipërfaqe të veçantë. Pastrimi i mërzitshëm që ju shpenzon i dritareve i përket së kaluarës. Nga sot, pastroni me ujë pa u munduar. Kështu, ju mbetet më tepër kohë për aktivitete të tjera.

  • Dëshironi të keni dritare që pastrohen lehtë? Kornizat e dritareve tona karakterizohen nga një sipërfaqe e veçantë. Ajo i jep dritareve tuaja një shkëlqim fisnik dhe jashtëzakonisht të lëmuar. Kështu papastërtitë dhe pluhuri nuk kanë shumë mundësi të prekin sipërfaqe të mëdha.
  • Nuk keni kohë për mirëmbajtje? Nuk duhet të humbisni kohë me lyerje të mërzitshme dhe as me mirëmbajtje. Mjafton që pjesët e lëvizshme një herë në vit t’i mirëmbani me një pikë vaj gatimi dhe mbylljet me silikon.
IFF_00116_1000px_542667_0 - 542667

Në strukturat më të mëdha papastërtitë mund të ngjiten më lehtë nëpër ullukë dhe më pas mezi hiqet.

IFF_00117_1000px_542668_0 - 542668

Teknologjia HDF me sipërfaqe me definicion të lartë (High-Definition-Finishing) arrin rezultatin e një sipërfaqe mjaft të lëmuar, ku papastërtitë vështirë se mbeten.

Siguria, kujdesi dhe mirëmbajtja

Informohuni në fletëpalosjen tonë të reklamës se sa e lehtë është të përfitoni avantazhet e dritareve tuaja REHAU Premium:

Shkarkoni fletëpalosjen

Dritaret REHAU mund të ofrojnë shumë.

Ato shërbejnë gjithashtu për:


Çfarë kërkesash keni për dritaret tuaja? Në gamën tonë të gjerë të produkteve mund të gjeni saktë sistemin e duhur për shtëpinë tuaj:

Engineering progress

Enhancing lives