Mbani nën kontroll tubat e ujit.

Mbrojeni shtëpinë tuaj me sistemin inteligjent të kontrollit të ujit që ju ndihmon të reduktoni në mënyrë të konsiderueshme pasojat e dëmtimeve nga uji.

 

RE.GUARD – Sistemi i kontrollit të ujit me teknologji të optimizuar në mënyrë të sigurt


Me RE.GUARD keni një problem më pak

RE.GUARD mbron shtëpinë tuaj duke zvogëluar pasojat e dëmtimeve nga uji falë teknologjisë moderne. Sepse sistemi me dizajnin që ka fituar ndërhyn në mënyrë të sigurt përpara se të ndodhë diçka e keqe.


Tashmë i disponueshëm

Na kontaktoni tani

Plus-X-Award_DE_pos_RE-GUARD - 75701

PXA_best_product_RE-GUARD_DE_pos - 80697

reddot_winner_2019_Online@3x - 86698


 

Avantazhet tuaja me sistemin inteligjent të kontrollit të ujit

Icon_Uhr_black_Online@3x - 85900

I shpejtë dhe i lehtë për tu instaluar

Instalim i lehtë nga një specialist dhe konfigurim i shpejtë falë magjistarit intuitiv të instalimit. Nëse është e nevojshme mund të shtoni edhe detektorët e ujit.

Icon_App_Home_black_Online@3x - 87095

Çdo gjë nën kontroll

Me aplikacionin4 të RE.GUARD, kontrolloni tubat tuaj të ujit nga kudo dhe merrni njoftime në telefonin tuaj inteligjent4 në rast anomalish.

Icon_Daumen_hoch_black_Online@3x - 87096

Siguri unike

Përfitoni mbrojtjen maksimale me teknologjinë e matjes me ultra tinguj, standardin me valë Z-Wave dhe bateritë e emergjencës.

 

Icon_Einfamilienhaus_black_Online@3x - 87097

Për të gjitha

Shtëpitë me një dhe me dy familje1, pavarësisht nëse po bëni ndonjë ndërtim, rinovim ose shtesë të re. Dhe falë dizajnit të tij kompakt, instalimi është i mundur edhe në hapësirat më të mbyllura.410-D022_CL_01 - 85906

 


Minimizoni në mënyrë inteligjente dëmtimet tuaja nga uji

Dëmtimet nga uji i rubinetit janë më të shpeshta se sa zjarret apo dëmtimet nga stuhitë. Tubat e çarë, pajisjet që rrjedhin, lidhjet me defekt të lavatriçes - shkaqet janë të ndryshme dhe pasojat zakonisht janë tepër serioze. Shpesh na prishen dokumente të rëndësishme dhe sende të dashura dhe për shkak të lagështisë formohet shumë shpejt edhe myku që është tepër i dëmshëm për shëndetin. Më pas duhet të kryhet një rinovim i thelluar: Përveç se duhet të koordinoheni me ustallarët, puna me shoqërinë e sigurimit kërkon po ashtu shumë kohë dhe nerva.


Në Gjermani, çdo 30 sekonda ndodh një dëmtim nga uji.2Rrjet inteligjent, sistem inteligjent

REGUARD_Zeichnung_Smarte_Vernetzung_DE_Online - 87102

410-D002 - 80181

1
Sistem i kontrollit të ujit RE.GUARD

ndihmon në identifikimin e çarjeve të tubave dhe rrjedhjeve të pikave dhe mbyll tubin e ujit në rast dëmi. Përveç kësaj, ai mat konsumin e ujit dhe ju lejon të bllokoni dhe të çbllokoni në mënyrë manuale tubat e ujit. Instalimi bëhet direkt pas matësit të ujit, përpara filtrit të furnizimit të shtëpisë me ujë.


IGT_0608-Online - 87306

2
Detektori i ujit RE.GUARD

lidhet në mënyrë të sigurt me sistemin e kontrollit të ujit përmes standardit me valë Z-Wave dhe zbulon ujin që rrjedh në zona kritike. Detektorët e ujit mund të vendosen kudo në shtëpi dhe shoqërohen me një kabull zgjatëse për vendet shumë të vështira për tu arritur.
Mund ta porosisni në: www.rehau.de/webshop


AL-D1638 - 70923

3
Modemi RE.HUB4

lidh pajisjet tuaja RE.GUARD me internetin dhe mund të lidhet lehtësisht me ruterin tuaj.

 
410700_Mockup_Iphone_Homescreen - 86243

410700_Mockup_Iphone_Wasserverbrauch - 86244


4
Aplikacioni4

i RE.GUARD informon në çdo kohë dhe kudo klientët tuaj përmes telefonit inteligjent dhe i ndihmon ata të identifikojnë sasinë e konsumit të ujit që mund të kursejnë në mënyrë të qëndrueshme.Ja si funksionon sistemi inteligjent i kontrollit të ujit

Icon_Ueberwachung-App-REGUARD_black_Online@3x - 86285

RE.GUARD ju ndihmon të zbuloni çarjet e tubave dhe rrjedhjet e pikave në tuba dhe monitoron dhomat me ndihmën e detektorëve të ujit.

Icon_Meldung-App-REGUARD_black_Online@3x - 86284

Në rast anomalish, RE.GUARD bllokon linjën dhe ju njofton përmes aplikacionit4.

Icon_Abschluss-App-REGUARD_black_Online@3x - 86258

Kështu do të minimizoni dëmet e kushtueshme, mykun dhe humbjet jomateriale dhe do të parandaloni në mënyrë efektive problemet me shoqëritë e sigurimit që ju marrin aq shumë kohë.Keni kontroll të plotë me Aplikacionin RE.GUARD

410700_Mockup_Iphone_Homescreen - 86243

Çdo gjë me një shikim

Në përshkrimin e statusit aktual, mund të shihni në çdo kohë 4 nëse çdo gjë shkon mirë me tubat tuaj të ujit. Në këtë mënyrë, ju jeni të informuar dhe mund të shijoni ndjesinë e sigurisë.

410700_Mockup_Iphone_Alarm - 86238

Jini gjithmonë të informuar

Nëse sistemi i kontrollit të ujit zbulon një rrjedhje të mundshme, ju do të 4 informoheni menjëherë përmes mesazheve të njoftimit - në varësi të modalitetit që keni përzgjedhur, mund të vendosni nëse do ta ndërpritni ose jo ujin. Nëse zbulohet çarje e ndonjë tubi, RE.GUARD reagon vetë menjëherë.

410700_Mockup_Iphone_Wasserverbrauch - 86244

Kurse ujë

Aplikacioni 4 tregon me detaje konsumin ditor. Ju mund të shihni se sa ujë keni përdorur në një orë të caktuar dhe kështu mësoni sa ujë konsumoni, dhe nëse është e nevojshme, të kurseni.

Aplikacioni RE.GUARD është i disponueshëm pa pagesë për iOS dhe Android:Standardi i çertifikuar me valë Z-Wave

Z-Wave është një standard me valë i çertifikuar i përshtatur për shtëpitë inteligjente.   Pajisjet Z-Wave komunikojnë vetëm me njëra tjetrën dhe me modemin RE.HUB. Si rezultat, pajisjet mbrohen kundër sulmeve të drejtpërdrejta të jashtme dhe RE.GUARD mund të funksionojë edhe pa internet ose pa u lidhur me cloud.

Po ashtu, sinjalet me valë janë shumë më pak të ndjeshme ndaj interferencave se sa lidhja me WLAN dhe, brenda një distance prej 30 metrash, mund të përshkruajnë edhe tavane dhe mure të trasha bodrumesh. Falë kohës së shkurtër të transmetimit dhe energjisë së ulet të transmetimit të pajisjes, konsumi i energjisë dhe ekspozimi ndaj rrezatimit janë në nivele shumë më të ulëta se sa me WLAN.


Icon_Z_Wave_Plus_Badge_Green_White_Online@3x - 87099Detektorët e ujit - më shumë siguri në pika kritike

Detektorët e ujit RE.GUARD mund të vendosen lehtë në shtëpi, edhe pas instalimit të sistemit inteligjent të kontrollit të ujit. Me ndihmën e kabullit vazhdues, ju mund të indetifikoni ujin që rrjedh edhe në vende që janë shumë të vështira për tu arritur.

Mësoni më shumë

IGT_0608-1_Online - 87107


 

Jini kudo të sigurt - edhe nëse jeni duke udhëtuar

Më pak shqetësim, më shumë liri

RE.GUARD funksionon krejtësisht në mënyrë të pavarur dhe zbulon çarjet e tubave dhe rrjedhjet në mënyrë autonome.

Mbrojtje e sigurt në çdo kohë

Funksioni automatik i fikjes mund të ndërhyjë edhe nëse interneti nuk është i lidhur dhe bllokon automatikisht linjën në rast se tubat çahen. Falë baterive të emergjencës, RE.GUARD punon edhe në rastet kur ndërpritet energjia elektrike. Detektorët e ujit që mund ti vendosni kudo që ju ofrojnë më shumë mbrojtje.

Gjithmonë modaliteti i duhur

Në aplikacionin mund të përcaktoni modalitete të ndryshme kur ndodheni në shtëpi ose jashtë saj, kështu që mund të specifikoni planin e duhur për çdo situatë.


BAU-D1520 - 73775


Kurseni nga sigurimi

Dëmtimet nga uji shkaktojnë kosto shumë të larta për shoqëritë e sigurimit të ndërtesave. Sistemi inteligjent i kontrollit të ujit siguron që dëmi të jetë sa më i vogël përpara se të ndodhë diçka e keqe. Kjo është arsyeja pse ju përfitoni nga reduktimi i kostos së primit që ofrojnë disa shoqëri sigurimi përmes mbrojtjes së integruar nga rrjedhjet. Thjesht pyesni shoqërinë tuaj të sigurimit.


Icon_Geld_zurueck_Green_White_Online@3x - 86266


410-D052_CL - 85331

I shpejtë dhe i lehtë për tu instaluar

Qoftë për ndërtime të reja, rinovime ose shtesa: RE.GUARD ka një dizajn kompakt nga kontraktuesi juaj specialist dhe mund të instalohet shpejtë dhe lehtë. Dhe falë magjistarit intuitiv të instalimit, konfigurimi mund të kryhet vetëm në disa hapa.

Mësoni më shumëCover-Shot_470700_Online - 87379RE.GUARD – Sistemi i kontrollit të ujit. I thjeshtë. Më inteligjent

Broshurën së bashku me një përmbledhje të plotë të sistemit të ri të kontrollit të ujit RE.GUARD mund ta shkarkoni nga faqja jonë e internetit.

19.10.2020 Mbani nën kontroll tubat e ujit

Broshurë

pdf

Shkarko
(pdf, 2 MB)

19.10.2020 Mbani nën kontroll tubat e ujit

Fletushkë

pdf

Shkarko
(pdf, 371 KB)


Pyetjet më të rëndësishme për sistemin inteligjent të kontrollit të ujit

Në rubrikën tonë të FAQ, ju do të gjeni detajet më të rëndësishme rreth RE.GUARD dhe shumë informacione të tjera lidhur me sistemin inteligjent të kontrollit të ujit.

Lexo më shumë


Icon_FAQ_White_Online@3x - 85809


410-D057_CL - 86089


Dil taniNe jemi aty për ju!

Na kontaktoni tani dhe merrni këshilla të detajuara lidhur me sistemin inteligjent të kontrollit të ujit RE.GUARD. Nëse vendosni edhe kodin tuaj postar, ne gjithashtu mund t'ju rekomandojmë një specialist të përshtatshëm në zonën ku ju banoni për të instaluar RE.GUARD.

Ju lutemi plotësoni fushat e shënuara me "*" dhe më pas klikoni "Kërkesë jo detyruese".

Faleminderit për kërkesën tuaj. Do t'ju kontaktojmë sa më shpejtë të jetë e mundur.

Kërkesa juaj nuk u dërgua. Ju lutemi kontrolloni fushat e detyrueshme.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)


1 RE.GUARD është projektuar për shtëpi me një deri në dy familje dhe nuk është i përshtatshëm për komplekse të mëdha banimi me më shumë se dy njësi banimi.
https://www.gdv.de/de/zahlen-und-fakten/versicherungsbereiche/wohngebaeude-24080
3 https://www.schadenprisma.de/wp-content/uploads/pdf/1/sp_1_2018_art1.pdf
4 Nëse telefoni juaj inteligjent është i lidhur me internetin

Engineering progress

Enhancing lives

NA KONTAKTONI

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection