REHAU-Window-Solutions_FF-2024_All-In-One-Partner_FINAL - 100001527

REHAU Window Solutions në Fensterbau Frontale 2024

All in One Partner. Bëni ndryshimin. Rritni biznesin.

15.02.2024

  • All in One Partner. Bëni ndryshimin. Rritni biznesin. 
  • Profile të përsosura: Të sigurt në biznesin kryesor. 
  • I përshatshëm për të ardhmen: Inovacioni dhe inspirimi sigurojnë sukses të qëndrueshëm.
  • Efikasitet i pakrahasueshëm: Zgjidhjet më të reja për modelet më të reja të biznesit.
  • Qëndrueshmëri pioniere: Dje. Sot. Nesër.

REHAU Windows Solutions është plotësisht i fokusuar në Festerbau Frontale 2024. Nga data 19 deri më 22 mars, fokusi në Nuremberg do të jetë tek risitë dhe ndërveprimi me të gjithë industrinë. Nga këto informacione inspiruese do të përfitojnë profesionistët e dritareve. REHAU Window Solutions do të prezantojë modele biznesi 360 shkallë për një të ardhshme të susksesshme. Risitë në Fensterbau Frontale 2024 janë baza për mundësi gjithmonë të reja dhe individuale nga një burim i vetëm. Nga REHAU Window Solutions. Të gjithë në një partner. Bëni ndryshimin. Rritni biznesin.

REHAU Windows Solution merr pjesë në Fensterbau Frontale 2024 në Nuremberg dhe ju tregon se si industria në mbarë botën përfiton nga risitë e reja nga një origjinë e vetme. REHAU Window Solutions është partneri gjithëpërfshirës. Bëni diferencën. Rritni biznesin.

Nga data 19 deri më 22 Mars, profesionistët e dritareve nga e gjithë bota do të gjejnë zgjidhje të qëndrueshme në 360 shkallë për modelet e tyre përkatëse të biznesit, në 650 metra katrorë tek REHAU Window Solutions.

“Si një shtëpi e sistemit premium, REHAU Window Solutions thekson gjithashtu ekspertizën e saj unike në të gjitha fushat përkatëse të biznesit në Fensterbau Frontale 2024: Sisteme profilesh në perfeksion, produkte inteligjente, shërbime digjitale, aksesorë të optimizuar dhe gjithmonë me qëndrueshmëri të integruar në të gjithë sistemin. REHAU në industrinë e dritareve është ofrues i njohur i moduleve për modelet individuale në suksesin e partnerëve tanë, në frymën e "Bëni ndryshimin, rrit biznesin", u shpreh Carsten Heuer, CEO i REHAU Window Solutions.

Risitë nga REHAU Window Solutions në panairin më të madh tregtar në botë në Nuremberg do të fokusohen në këto tema:

  • All in One Partner. Bëni ndryshimin. Rritni biznesin. 
  • Profile të përsosura: Të sigurt në biznesin kryesor. 
  • Gati për të ardhmen: Inovacioni dhe inspirimi sigurojnë sukses të qëndrueshëm.
  • Efikasitet i veçantë: Zgjidhjet më të reja për modelet më të reja të biznesit.
  • Qëndrueshmëri pioniere. Dje. Sot. Nesër.

“REHAU Window Solutions mbetet qendra kryesore e komunikimit për të gjithë industrinë në të ardhmen. Duke ndjekur botën ikonë të Windows 2022 dhe javës së mirëpritur ARTEVO 2023, në vitin 2024 ne do të vendosim standarde të reja, në lidhje me një përvojë të klientit të individualizuar vazhdimisht me vlerë të shtuar reale për të gjitha grupet e synuara. I gjithë ekipi i REHAU Window Solutions me padurim po pret një shkëmbim të përqëndruar dhe të inspiruar me gjithë industrinë e dritareve,” u shpeh Peter Kotzur, Drejtor i Marketingut REHAU Window Solutions.
 

REHAU Window Solutions në Fensterbau Frontale 2024 në Nuremberg.
Nga data 19 deri më 22 mars 2024. 
Salla 4A, Stenda 123.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection