Tubat e ujit nën kontroll.

RE.GUARD: sistemi inteligjent i kontrollit të ujit me teknologji me siguri të optimizuar.

 

RE.GUARD – Sistemi inteligjent i kontrollit të ujit


Me RE.GUARD, tubat e ujit i keni gjithmonë nën kontroll.

Dëmtimet nga uji ndodhin më shpesh se sa e presim dhe në shumë raste shoqëritë e sigurimit paguajnë vetëm një pjesë të kostove reale. RE.GUARD, sistemi inteligjent i kontrollit të ujit, njeh çarjet e tubave dhe rrjedhjet më të vogla, dhe nuk lejon të shkaktohen dëmtime madhore nga uji.
Tashmë e disponueshme

Na kontaktoni tani

Plus-X-Award_DE_pos_RE-GUARD - 75701

PXA_best_product_RE-GUARD_DE_pos - 80697

reddot_winner_2019_Online@3x - 86698 
 

Avantazhet e sistemit inteligjent të kontrollit të ujit

Icon_Uhr_black_Online@3x - 85900

I shpejtë dhe i lehtë për tu instaluar

RE.GUARD mund të instalohet po aq lehtë sa edhe matësi i ujit falë dizajnit të tij kompakt, dhe është i përkryer për shtesa të reja.

Icon_App_Home_black_Online@3x - 87095

Çdo gjë nën kontroll

Me aplikacionin1 të RE.GUARD, furnizimi me ujë mund të kontrollohet nga kudo dhe njoftimet dërgohen drejtpërdrejtë në telefonin tuaj inteligjent në rast ngjarje të dyshimtë.

Icon_Daumen_hoch_black_Online@3x - 87096

Siguri unike

Me teknologjinë novatore të matjes me ultra tinguj, standardin me valë Z-Wave, bateritë e emergjencës dhe shumë më tepër, klientët tuaj do të kenë mbrojtje maksimale.

Icon_Einfamilienhaus_black_Online@3x - 87097

Për të gjithë

Për të gjitha shtëpitë me një dhe me dy familje2, pavarësisht nëse po bëni ndonjë ndërtim, rinovim ose shtesë të re. Dhe falë dizajnit të tij kompakt, instalimi është i mundur edhe në hapësirat më të mbyllura.410-D022_CL_01 - 85906

 


Rrjet inteligjent, sistem inteligjent

REGUARD_Zeichnung_Smarte_Vernetzung_DE_Online - 87102

410-D002 - 80181

1
Sistem i kontrollit të ujit RE.GUARD

ndihmon në identifikimin e çarjeve të tubave dhe rrjedhjeve të pikave dhe mbyll tubin e ujit në rast dëmi. Përveç kësaj, sistemi mat konsumin e ujit dhe ju lejon të bllokoni dhe të çbllokoni në mënyrë manuale tubat e ujit. Instalimi bëhet direkt pas matësit të ujit, përpara filtrit të furnizimit të shtëpisë me ujë.

RE.GUARD Wassermelder

2
Detektori i ujit RE.GUARD

lidhet në mënyrë të sigurt me sistemin e kontrollit të ujit përmes standardit me valë Z-Wave dhe zbulon rrjedhjet e ujit në zona kritike. Detektorët e ujit mund të vendosen kudo në shtëpi dhe shoqërohen me një kabull zgjatues për vendet shumë të vështira për tu arrirë.

RE.HUB Gateway

3
Modemi RE.HUB1

lidh pajisjet tuaja RE.GUARD me internetin dhe mund të lidhet lehtësisht me ruterin tuaj.

410700_Mockup_Iphone_Homescreen - 86243

410700_Mockup_Iphone_Wasserverbrauch - 86244


4
Aplikacioni1

i RE.GUARD informon në çdo kohë dhe kudo klientët tuaj përmes telefonit inteligjent dhe i ndihmon ata të identifikojnë sasinë e konsumit të ujit që mund të kursejnë në mënyrë të qëndrueshme.


Ja se si funksionon sistemi inteligjent i kontrollit të ujit

Icon_Ueberwachung-App-REGUARD_black_Online@3x - 86285

RE.GUARD ju ndihmon të zbuloni çarjet e tubave dhe rrjedhjet e pikave në tuba dhe monitoron dhomat me ndihmën e detektorëve të ujit.

Icon_Meldung-App-REGUARD_black_Online@3x - 86284

Në rast anomalish, RE.GUARD bllokon linjën dhe informon klientët tuaj përmes Aplikacionit1.

Icon_Abschluss-App-REGUARD_black_Online@3x - 86258

Kështu do të minimizoni dëmet e kushtueshme, mykun dhe humbjet jomateriale, dhe do të parandaloni në mënyrë efektive problemet me shoqëritë e sigurimit që ju marrin aq shumë kohë.Detektori i ujit

Detektorët e ujit mund të vendosen lehtë në shtëpi dhe mund të ofrojnë edhe më shumë siguri në pika tejet kritike.

Mësoni më shumë


410-D024_CL - 83012


Aplikacioni

Me Aplikacionin1, klientët tuaj mund të shohin çdo gjë në telefonin e tyre inteligjent.

Mësoni më shumë

Aplikacioni RE.GUARD është i disponueshëm pa pagesë për iOS dhe Android:


 
410700_Mockup_Iphone_Homescreen - 86243

 
Icon_Messung_White_Online@3x - 86889

Metodë novatore e matjes

Për të zbuluar çarjet e tubave, RE.GUARD përdor teknologji novatore me ultra tinguj për matjen e rrjedhës. Nuk kërkon pjesë lëvizëse prandaj është gjithmonë jashtëzakonisht i qëndrueshëm dhe i saktë. Për më tepër, shpërndahet me përbërësit në zonën ku ka ujë, duke garantuar një rrjedhë optimale dhe mirëmbajtje minimale.


Icon_Z_Wave_Plus_Badge_Black_White_Online@3x - 86286

Nuk keni lidhje interneti? Nuk ka problem!

Z-Wave është një standard me valë i certifikuar, i përshtatur për shtëpitë inteligjente. Pajisjet Z-Wave komunikojnë vetëm me njëra-tjetrën dhe me modemin dhe nuk janë të aksesueshme direkt nga interneti. Kjo rrit gjithashtu sigurinë. Funksionimi pa internet apo Cloud është po ashtu i mundur. Për më tepër, koha e shkurtër e transmetimit dhe fuqia e ulët e transmetimit sigurojnë një ngarkesë më të vogël valësh në krahasim me WLAN.410-D052_CL - 85331

I shpejtë dhe i lehtë për tu instaluar

Qoftë për ndërtime të reja, rinovime ose shtesa: RE.GUARD ka një dizajn kompakt dhe mund të instalohet shpejtë dhe lehtë. Dhe falë magjistarit intuitiv të instalimit, konfigurimi1 mund të kryhet vetëm në disa hapa.

Mësoni më shumë


Pyetjet më të rëndësishme për sistemin inteligjent të kontrollit të ujit

Në rubrikën tonë FAQ, ju do të gjeni detajet më të rëndësishme rreth RE.GUARD dhe shumë informacione të tjera lidhur me sistemin inteligjent të kontrollit të ujit.

Lexo më shumë

Icon_FAQ_White_Online@3x - 85809


Icon_Dealfinder_White_Online@3x - 86885Ju do të përfitoni:

 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë
 • Dizajn kompakt
 • I përshtatshëm për ndërtime të reja, rinovime dhe shtesa
 • Mirëmbajtje minimale falë teknologjisë me ultra tinguj
 • Rritja e shitjeve përmes lidhjes së kontratave të mirëmbajtjes
 • I përshtatshëm për ndërtime të reja, rinovime dhe shtesa


 

Icon_Daumen_Green_White_Online@3x - 86679Klientët tanë do të përfitojnë:

 • Jeni kudo të sigurt, madje edhe kur jeni në lëvizje
 • Funksioni automatik i fikjes funksionon edhe pa lidhje interneti
 • Me këtë Aplikacion, çdo gjë është e dukshme
 • Çmim më i ulët i primit të sigurimit
 • Shmangie e dëmtimeve të mëdha që zakonisht shkaktojnë probleme me shoqëritë e sigurimit dhe kohë të gjatë rinovimi
 • Për më tepër, parandalohen të gjitha dëmet e shkaktuara nga lagështira dhe si rrjedhojë myku që është i dëmshëm për shëndetin
 • I përshtatshëm edhe për shtesa


410-D057_CL - 86089


Kontaktoni tani me përfaqësuesin tuaj të shitjeve.

Na kontaktoni - më pas, përfaqësuesi ynë i shitjeve do t'ju kontaktojë.

Faleminderit për kërkesën tuaj. Do t'ju kontaktojmë sa më shpejtë të jetë e mundur.

Kërkesa juaj nuk u dërgua. Ju lutemi kontrolloni fushat me informacione të detyrueshme.

An error occured, please try again later. (Form was not sent!)

1 Kontrolloni nëse telefoni juaj inteligjent është i lidhur me internetin.
2 RE.GUARD është projektuar për shtëpi me një deri në dy familje dhe nuk është i përshtatshëm për komplekse të mëdha banimi me më shumë se dy njësi banimi.

Engineering progress

Enhancing lives

NA KONTAKTONI

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection