Detektorët e ujit – kudo që nevojiten

Detektorët e ujit të RE.GUARD zbulojnë ujin në pika veçanërisht kritike dhe si rrjedhojë, ju ndihmojnë të mbroni shtëpitë e klientëve tuaj nga dëmtimet nga uji.

410-D024_CL - 83012


Shijoni më shumë siguri me detektorët e ujit të RE.GUARD

Lidhjet e filetuara në mur që rrjedhin ose pikojnë: Dëmtimet nga uji shpesh zbulohen vetëm kur është prekur struktura e ndërtesës ose trarët. Detektorët e ujit janë të disponueshëm si opsion i sistemit të kontrollit të ujit RE.GUARD dhe garantojnë që të mos ndodhë asgjë e keqe. Ata regjistrojnë rrjedhjet e ujit dhe mund të vendosen kudo në shtëpi.

Vendosja e detektorëve të ujit mund të jetë kudo falë kabullit zgjatues të përfshirë, në mënyrë që të realizohet lidhja në çdo pikë kritike, pavarësisht kushteve lokale.Ia vlen të vendosen detektorët e ujit këtu:

410-D055_CL - 86085

Lavatriçja

Edhe tubat ose valvulat e dëmtuara tek lavatriçet dhe pjatalarëset mund të përbëjnë problem. Për shkak se funksionet e integrua të ndërprerjes së ujit mund të mos funksionojnë, dëmi mund të jetë shumë më i madh.

410-D041_CL - 83037

Tualeti

Nga vaska e tejmbushur deri te tubat dhe sifonet poshtë lavamanit: Në tualet, gjërat mund të prishen shumë shpejt.

410-D054_CL - 86084

Dhomat e ndenjes dhe kuzhinat

Lidhjet e filetuara në mur që rrjedhin ose pikojnë: Dëmi shpesh zbulohet vetëm kur është prekur struktura e ndërtesës ose trarët.

410-D036_CL - 83029

Kabulli zgjatues

Kabull zgjatues me sensor për vendet shumë të vështira për tu arrirë. Së bashku me detektorin e ujit, ju do të merrni edhe kabullin zgjatues.

 


Thjesht porosisni detektorët e ujit veçmasEngineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection