RE.GUARD – Instalimi i sistemit të kontrollit të ujit hap pas hapi

RE.GUARD instalohet shpejt dhe lehtë - nuk përbën asnjë ndryshim nëse është një ndërtesë e re, rinovim apo shtesë e instalimeve ekzistuese të ujit të pijshëm. Dhe pajisja mund të instalohet vetëm me disa hapa të thjeshtë. Falë lidhjes me filetim, RE.GUARD mund të lidhet me çdo sistem tubash.


410-D051_CL - 85328


Hapi 1

Shkarkoni aplikacionin Re.GUARD dhe ndiqni udhëzimet hap pas hapi.


 
410-D053_CL - 85330


Hapi 2

Lidhni Modemin RE.HUB me ruterin.410-D052_CL - 85331


Hapi 3

Skanoni dhe aktivizoni kodin QR në pjesën e prapme të RE.HUB duke përdorur aplikacionin.410-D049_CL - 84945

Hapi 4

Lidhni komponentët me njëri-tjetrin vetëm duke shtypur butonin në sistemin e kontrollit të ujit dhe më pas rregulloni vlerat kufi në aplikacion.410-D048_CL - 84943


Hapi 5

Instaloni sistemin e kontrollit të ujit RE.GUARD përpara matësit të ujit dhe pas filtrit të ujit të shtëpisë. Përfundoi!

Për ndërtime, rinovime ose shtesa të reja

Pavarësisht kërkesës suaj, falë modelit të tij kompakt, sistemi i kontrollit të ujit RE.GUARD është gjithashtu i përshtatshëm për tu përdorur në hapësira të mbyllura.

Na kontaktoni tani
REGUARD_Wassersteuerung_Vermassung_DE_Online@2x - 86590


Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection