BAU-D530_01 - 84301740

Shpejtësi në kantierin e ndërtimit

RAUTHERM SPEED plus renova:
Sistemi Velcro i posaçëm për rinovim

Për shkak të shpimit, ekziston një lidhje e drejtpërdrejtë midis masës së mprehtë të rrafshimit dhe shtresës nën sipërfaqësore, e cila mundëson një lartësi minimale të përgjithshme prej 16 mm. Mund të vendoset edhe në një larmi shtresash nën sipërfaqësore dhe prandaj është ideale për rinovime.

Përparësitë tuaja:

 • Lartësia e përgjithshme e ndërtimit nga 16 mm
 • Mund të vendoset në një shumëllojshmëri shtresash nën sipërfaqësore
 • Mund të ecësh mbi të pas 90 minutash, në varësi të nivelit të montimit
 • Përpunim i thjeshtë, pa mbivendosje i shtresës

Sistemi i poshtëm i RAUTHERM SPEED plus:
Aty ku çdo milimetër ka rëndësi

Sistemi i poshtëm i ndërtimit bazuar në Velcro mundëson lartësinë më të ulët të përgjithshme të ndërtimit prej 41 mm pa izolim. I përbërë nga tubi Velcro, shtresa Velcro e RAUTHERM SPEED dhe mallës Knauf N 440, është i përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet e zakonshme nën sipërfaqësore.

Përparësitë tuaja:

 • Lartësia më e ulët e përgjithshme e ndërtimit prej 41 mm pa izolim
 • Lartësia e përgjithshme e ndërtimit nga 51 mm me izolim
 • I përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet e zakonshme nën sipërfaqësore
 • Me mallën Knauf N 440 mund të ecës mbi të pas 5 orësh

Sistemi i rehabilitimit 10: ideal për rinovime

Mund të instalohet në pllakat dhe mallën ekzistuese

Në lidhje me përbërësit ujor dhe nivelues, është veçanërisht i përshtatshëm për rinovimin e dhomave të vogla në zonën e dhomës së ndenjes, pasi ky sistem mund të instalohet në pllakat ose mallën ekzistuese.

Përparësitë tuaja:

 • Lartësia jashtëzakonisht e ulët e instalimit për shkak të përdorimit të përbërësve nivelues në varësi të specifikimeve të prodhuesit
 • Shtrim i shpejtë dhe i ndryshueshëm i rrjetit falë teknologjisë së lidhjes pa mjete
 • Fiksimi i sigurt i tubave për pajtueshmëri me distancat e instalimit në përputhje me standardet siguron cilësi dhe siguri të lartë instalimi

Panel mbajtës i tubit RAUTAC 10

Sistemi i gjithanshëm i mbajtjes së tubave.
Jashtëzakonisht i sheshtë. Absolutisht i sigurt. Shumë i lehtë.

Falë lartësisë së ulët të instalimit, sistemi i gjithanshëm është ideal për rinovime. Në ndërtesa të reja, RAUTAC 10 thjesht instalohet në izolimin ekzistues. Kjo nënkupton ndarje të plotë të elementeve: Shtresa e mallës siguron izolim dhe izolim akustik, instaluesi instalon vetëm RAUTAC 10.

Paneli mbështetës i tubit mund të përdoret në izolimin e leshit mineral me një përmirësim të izolimit akustik deri në 34 db, si dhe në izolimin konvencional EPS ose PUR. Në zonën e rinovimit, pllaka vetë-ngjitëse mund të vendoset direkt në dysheme të ngurta, të qëndrueshme dhe të pastra.

Sistemi i tharjes: kur duhet të jetë i shpejtë, i lehtë dhe i thjeshtë

Për shkak të kohës shumë të shkurtër të ndërtimit, një sistem tharjeje me lartësi të ulët instalimi dhe peshë të ulët është ideal për rinovime.

Përparësitë tuaja:

 • Prerje e shpejtë e paneleve të instalimit përmes integrimit të pikave të paracaktuara të thyerjes
 • Lartësi e ulët instalimi
 • Me peshën e tij të ulët, është veçanërisht i përshtatshëm si një sistem rinovimi për ndërtesat historike
 • Mund të përdoret gjithashtu si një ngrohje në sipërfaqe e dyshemeve sportive elastike

Pllaka bazë TS-14:
lartësi e ulët ndërtimi dhe cilësi e lartë

Me lartësi ndërtimi prej vetëm 25 mm, kohë të shkurtër përfundimit dhe peshë të ulët, pllaka jonë bazë është e përshtatshme në mënyrë ideale për projektet e rinovimit.

Përparësitë tuaja:

 • I përshtatshëm për ngrohje dhe ftohje, si në ndërtesa banimi ashtu edhe në ato jo-rezidenciale
 • Gjithashtu ideal për ndërtesa historike për shkak të peshës më të ulët
 • Nuk heq tubat ose fletët përçuese të nxehtësisë
 • Variacion i ulët temperaturës

Kontakti

A keni pyetje? Stafi në zyrat tona të shitjeve do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë.

Kërkesë për kontakt

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection