BAU-D530_01 - 84301740

Sistemet e shtrimit për dyshemetë

Sistemi Velcro RAUTHERM SPEED:
Sistemi i shpejtë nga vetëm 1 person

Shumë efikas për shtëpi për një, dy dhe shumë familje
RAUTHERM SPEED Sistemi Velcro - kap dhe me kaq mbaroi!
Për t’u theksuar: Lidhja e tubit Velcro me shtresën 3 mm të sheshtë Velcro për një ndarje të qartë të elementeve.

Përparësitë tuaja:

 • Instalim nga vetëm 1 person pa mjete
 • Instalimi është deri në 30% më i shpejtë
 • Sipërfaqe deri në 6% më ngjitëse për një kontroll të sigurt


Baza Velcro RAUTHERM SPEED:
Me izolim termik dhe akustik

Pllaka polistiren e veshur me Velcro lejon që tubat të ngjiten pa mjete. E disponueshme në trashësi të ndryshme izolimi.

Përparësitë tuaja:

 • Pa shpim të shtresës izoluese me fiksues shtesë
 • Izolim akustik i garantuar
 • Ndarje e qartë e elementeve

RAUTHERM SPEED pa zë:
E shpejtë, e qetë, e qëndrueshme

RAUTHERM SPEED pa zë kombinon përparësitë e teknologjisë Velcro me përjashtimin vetitë e shkëlqyera të materialit prej leshi mineral.

Përparësitë tuaja:

 • 32 dB qetësi*
 • Izolim me lesh mineral jo të djegshëm
 • Ekologjike dhe e qëndrueshme

* Ulje e vlerësuar e zhurmës akustike Lw = 32 dB (vlera e matur e testimit sipas DIN EN ISO 10140-1) kur ndërtoni një tavan të ngurtë dhe një shtresë sipas DIN 18560 me një masë për sipërfaqe njësi prej rreth 126 kg/m² (duke përfshirë RAUTHERM SPEED K 16x1.5 mm me një mbulim të kurorës së tubit prej 45 mm)

RAUTHERM SPEED plus baza Velcro:
trashësi 3 mm për ndarje të sigurt të elementeve

Shtresa RAUTHERM SPEED plus Velcro është 3 mm e sheshtë dhe thjesht është e palosur në izolimin në kantier dhe e ngjitur te shtresa e poshtme. Pra gjithçka është gati për instalim.

Përparësitë tuaja:

 • Mund të përdoret në izolime të ndryshme dhe shtresa të poshtme të dyshemesë
 • Ndarje e qartë e elementeve
 • Nuk nevojitet asnjë ngjitje shtesë në bashkimet e panelit
 • Pozicionim i shpejtë falë shtresës ngjitëse në anën e pasme
 • Deri në 90% më pak vëllim gjatë transportit dhe magazinimit

RAUTHERM SPEED me pllaka Varionova me reliev:
jashtëzakonisht efikas

I shpejtë dhe i sigurt për ndërtesa rezidenciale dhe tregtare me cilësi të lartë
Instalohet shpejt dhe i lehtë për të ecur si një plus për pikat e mëposhtme, kombinimi i panelit Varionova me reliev dhe tubit RAUTHERM SPEED është zgjedhja e duhur për kantieret e ndërtimit me kohë të shkurtër.

Përparësitë tuaja:

 • Më se i përshtatshëm për shtrim nga 1 person dhe shtrimi është më i shpejtë falë tubave 30% më fleksibël
 • Fiksim absolutisht i sigurt i tubave, edhe në zonën e devijimit

RAUTHERM SPEED me panele me palosje:
më shpejt në sipërfaqe të mëdha

Klasike në biznesin e projekteve
Panelet tona me palosje me cilësi të lartë kombinojnë izolimin akustik, termik dhe fiksimin e tubit në një përbërës të vetëm. Paneli i duhur, i optimizuar për kërkesat e kantierit të ndërtimit, garanton instalim të shpejtë.

Përparësitë tuaja:

 • Asnjë kapëse e panelit nuk bllokohet ose thyhet falë teknologjisë veçanërisht të fortë
 • Instalohet më shpejt falë tubave 30% më fleksibël
 • Fiksim absolutisht i sigurt i tubave, edhe në zonën e devijimit

Sistemi i mbajtjes se tubave nga rrjeti i armatures me kapëse rrotulluese Quattro

E zbatueshme në mënyrë universale
Sistemi jonë i mbajtjes se tubave nga rrjeti i armatures me kapëse rrotulluese Quattro është i përshtatshëm për estrih të lëngët, shtrihet lehtë dhe është veçanërisht i përshtatshëm për zona të mëdha.

Përparësitë tuaja:

 • Për ndërtesat me ngarkesë të lartë
 • Fiksimi i sigurt i tubave për pajtueshmërinë me distancat e instalimit, në përputhje me standardet siguron cilësi të lartë dhe siguri të instalimit

Rrjeti RAUFIX: zgjidhje universale

Mund të përdoret në mënyrë fleksibile
Zgjidhja jonë individuale për sipërfaqe të vogla dhe të mëdha ose për ngarkesa të rënda.

Përparësitë tuaja:

 • Strukturë e thjeshtë e sistemit
 • Shtrim i ndryshueshëm i rrjetit falë lidhjes së mjeteve pa prizë
 • Mund të përdoret pa marrë parasysh izolimin e përzgjedhur, d.m.th. edhe për ndërtesat me çmim të lartë

RAUTHERM iso SPEED K dhe RAUTHERM iso TAC 10

Për instalimin në përputhje me EnEV të linjave të furnizimit të vazhdueshëm për ngrohje të dyshemesë me ujë të nxehtë. Përmbushni kërkesat për kontrollin e dhomave me një sipërfaqe të shfrytëzueshme mbi 6 metra katrorë.

Të dy zgjidhjet karakterizohen nga fakti se linjat e furnizimit të vazhdueshëm janë të instaluar në nivelin e izolimit. Paneli mbajtës i tubit RAUTAC 10 ose RAUTHERM SPEED i vendosur më pas shërben si shtresë mbuluese e efektshme dhe, nga njëra anë mbron tubat e instaluar dhe izolimin shoqërues në procesin e mëtejshëm të ndërtimit. Nga ana tjetër, zvogëlohet ndjeshëm fluksi i nxehtësisë nga linjat e furnizimit të vazhdueshëm në dhomë, gjë që bën të mundur rregullimin e temperaturës në dhomë.

Të dyja shtresat e mbulimit veprojnë si një shtresë efektive e shpërndarjes së ngarkesës. Përveç kësaj, ruhen vetitë e izolimit akustik, gjë që konfirmohet nga matjet krahasuese në një institut të pavarur. Instalim i shpejtë falë panelit të palosshëm të qëndrueshme RAUTAC 10 ose shtresës së ngurtë RAUTHERM SPEED plus i bëjnë të dyja zgjidhjet veçanërisht tërheqëse.

Sistemi i tharjes: kur duhet të jetë i shpejtë, i lehtë dhe i thjeshtë

Për shkak të kohës shumë të shkurtër të ndërtimit, një sistem tharjeje me lartësi të ulët instalimi dhe peshë të ulët është ideal për rinovime.

Përparësitë tuaja:

 • Prerje e shpejtë e paneleve të instalimit përmes integrimit të pikave të paracaktuara të thyerjes
 • Lartësi e ulët instalimi
 • Me peshën e tij të ulët, është veçanërisht i përshtatshëm si një sistem rinovimi për ndërtesat historike
 • Mund të përdoret gjithashtu si një ngrohje në sipërfaqe e dyshemeve sportive elastike

Pllaka bazë TS-14:
lartësi e ulët ndërtimi dhe cilësi e lartë

Me lartësi ndërtimi prej vetëm 25 mm, kohë të shkurtër përfundimit dhe peshë të ulët, pllaka jonë bazë është e përshtatshme në mënyrë ideale për projektet e rinovimit.

Përparësitë tuaja:

 • I përshtatshëm për ngrohje dhe ftohje, si në ndërtesa banimi ashtu edhe në ato jo-rezidenciale
 • Gjithashtu ideal për ndërtesa historike për shkak të peshës më të ulët
 • Nuk heq tubat ose fletët përçuese të nxehtësisë
 • Variacion i ulët temperaturës

Kontakti

A keni pyetje? Stafi në zyrat tona të shitjeve do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë.

Kërkesë për kontakt

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection