BAU-D530_01 - 84301740

Sistemet e shtrimit për muret

Ngrohja/ ftohja e mureve në ndërtime të thata

Përparësitë tuaja:

 • Ideale për pikat e mëposhtme: pa pritur që suvaja të thahet dhe sipërfaqja e shtresës është gati për lyerje, në varësi të cilësisë së mbushjes
 • Lartësi e ulët ndërtimi për shkak të trashësisë së pllakës prej 15 mm
 • Hapësirat e zbrazëta mund të mbushen me pllakë gipsi të disponueshme në treg
 • Ngrohje e shpejtë

Ngrohja/ ftohja e mureve në ndërtime të lagështa

Përparësitë tuaja:

 • Mundëson shtrim të shpejtë, fleksibil dhe të thjeshtë e tubave
 • Opsione fleksibile lidhjeje për fushat e ngrohjes së mureve
 • Ngrohje e shpejtë
 • Instalimi i tavanit është i mundur
 • Cilësi dhe siguri e lartë e instalimit falë fiksimit të sigurt të tubit për pajtueshmërinë me distancat e instalimit

Ftohja në tavan: Realizohet shpejt dhe lehtë

Përparësitë tuaja:

 • Sistemi i ndërtimit të thatë, pa kohë të gjatë tharje
 • Instalim i shpejt falë pllakave parafabrikuara të gipsit, me tub të integruar dhe fusha ndarëse me vrima për shtrëngim.
 • I përshtatshëm si për ngrohje ashtu edhe për ftohje

Kontakti

A keni pyetje? Stafi në zyrat tona të shitjeve do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë.

Kërkesë për kontakt

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection