700-D079 - 61881

REHAU Smart Guard – Dimensioni i ri i sigurisë

Përdorimi i ndalimit të synuar që nuk ndikon në pamjen e dritareve tuaja. Instaluar në një pozicion të padukshëm në kornizë, REHAU Smart Guard garanton siguri.

Sensori inteligjent i zbulimit dikton hajdutët e mundshëm. Sinjalet vizuale dhe zanore i tregojnë qartë hajdutit që as nuk mundet ta tentojë vjedhjen. Ndalimi aktiv ndihmon në parandalimin e dëmtimit të dritareve dhe dyerve. Kështu, REHAU Smart Guard shkon përtej sistemeve tradicionale të alarmit.


700-D072_900px

Parim i thjeshtë, ndikim i lartë

  1. Detektori i lëvizjes regjistron lëvizjet në një zonë deri në 20 cm para dritares ose derës së ballkonit. Teknologjia e sensorëve inteligjentë reagon vetëm kur duhet.
  2. Një llambë LED ndizet dhe sinjalizon hajdutin që është zbuluar.
  3. Nëse hajduti nuk tërhiqet, niveli tjetër i përshkallëzuar aktivizohet dhe një paralajmërim akustik ndizet nga gjeneruesi i sinjalit.

Përfitimet tuaja me ndalimin e synuar me REHAU Smart Guard


Icon_Vorwarnung_1c - 72849

Paralajmërim vizual dhe zanor nga sensori i zbulimit inteligjent.

Icon_Erschuetterungssensor_1c - 72839

Zbulim i menjëhershëm i hyrjeve me forcë nëpërmjet sensorëve me dridhje

Icon_Innensirene_1c - 72842

Aktivizimi i alarmit të brendshëm për çdo hyrje me forcë në shtëpi.

Icon_Smart_Home_1c - 72845

Dizajn individual i alarmit së bashku me alarmin qendror Smart Home.


Avantazhet e tjera shtesë:

  • Moduli Smart Guard është i fshehur nën kornizën e sipërme të sistemit të dritareve SYNEGO ose GENEO. Në pjesën e jashtme, mbulesa në të njëjtën ngjyrë siguron integrim perfekt.
  • Specialisti i dritares instalon një sistem ruajtje.
  • Moduli funksionon në mënyrë të pavarur. Furnizimi me energji sigurohet me bateri, ndërsa komunikimi me alarmin e shtëpisë ose alarmin Smart Home kryhet me valë.
  • Mund të kryhet instalimi i mëvonshëm i elementeve: REHAU Smart Guard mund të instalohet më pas në sistemet e dritareve GENEO dhe SYNEGO.


Ju prezantojmë shkurtimisht të gjitha avantazhet në detaje:


Mbështetja ofrohet nga parandalimi aktiv.

Na kontaktoni tani pa pagesë

Përmbledhje e të gjitha niveleve të shtrirjes së REHAU Smart Smart

Sistemi REHAU Smart Guard është i disponueshëm në tre faza. Moduli i thjeshtë bazë mund të instalohet lehtësisht me elemente shtesë që e bëjnë shtëpinë tuaj edhe më të sigurt.

REHAU Smart Guard

Moduli REHAU Smart Guard instalohet gati për funksionim nga specialisti juaj i dritareve dhe funksionon i pavarur. Nuk nevojitet asnjë element tjetër shtesë për ndalimin aktiv.

REHAU Smart Guard
System plus

Garanton edhe më shumë siguri. Paralajmërimi vizual dhe zanor mund të plotësohen lehtësisht me një sirenë efektive në brendësi të ndërtesës, e cila ndez alarmin në rast urgjence.

Mësoni më shumë

REHAU Smart Guard
System connect

Teknologjia Smart Home ofron shumë mundësi. Ndërlidhni sistemin qendror Smart Guard dhe Smart Home dhe aktivizoni mbrojtjen inteligjente ndaj vjedhjeve.
 

Mësoni më shumë

Paneli i funksioneve

 

REHAU Smart Guard
 

REHAU Smart Guard
System plus

 

REHAU Smart Guard
System connect

 

 Paralajmërimi dhe ndalimi aktiv

Sirena e alarmit për emergjencat 

 Skenarë të ndryshëm të aktivizimit të alarmit  

Funksioni i kontrollit nëpërmjet aplikacionit  

Informacione për statusin përmes mesazheve të njoftimit  


Mbështetja ofrohet nga parandalimi aktiv.

Na kontaktoni tani pa pagesë


Sirena e alarmit me volum

REHAU Smart Guard System plus

Paralajmërimi vizual dhe zanor mund të plotësohen lehtësisht me një sirenë efektive në brendësi të ndërtesës. Sensorët e dridhjes në modulin e Smart Guard zbulojnë menjëherë çdo tentativë hyrje me forcë dhe aktivizojnë një sinjal alarmi prej 90 decibel.

Sirena e alarmit ka një dizajn modern dhe funksionon me valë, prandaj nuk ka nevojë të instalohen kabllo.

Sistemi plus mund të aktivizohet dhe çaktivizohet me lehtësi përmes një çelësi të instaluar me valë.


Dizajn alarmi sipas dëshirës

REHAU Smart Guard System connect

Bashkoni sistemet qendrore Smart Guard dhe Smart Home dhe aktivizoni mbrojtjen inteligjente ndaj vjedhjeve. Me kutinë mediola® Box (Seria REHAU) dhe aplikacionin shoqërues nuk ka kufizime në dizajnin e programit inteligjent të alarmit.

Mundësitë varen tërësisht nga idetë tuaja: Nga mbyllja e blindave tek aktivizimi i sirenës së alarmit dhe dërgimi i menjëhershëm i mesazhit në telefonin tuaj inteligjent.Fleksibël dhe për një të ardhme të sigurt

Zgjidhja jonë inteligjente Smart Home përshtatet me shumë prodhues të tjerë si psh. Abus, Homematic IP, Philips, Osram dhe Sonos.
Pasqyra e përshtatshmërisë (PDF)

Çelës i instaluar

Kutia mediola® Box (seria REHAU) instalohet shoqëria e specializuar. Sistemi konfigurohet në momentin e dorëzimit te ju.

Aplikacioni për një kontroll të lehtë

Ju keni të gjitha zgjidhjet inteligjente për shtëpinë tuaj në kontroll vetëm me një shikim - në çdo kohë, kudo.

Informacione të tjera praktike

Për edhe më shumë komfort, ju mund të merrni sipas dëshirës produkte të tjera, të tilla si p.sh. një telekomandë dhe opsione për dritaret.

Video

Shkarkime

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection