Dritare Brillant-Design MD

Sistemi i mbylljes qendrore 70 mm

Dritaret Brillant-Design MD krijojnë një klimë të këndshme të banimit në çdo temperaturë të jashtme. Në bashkëveprim me mbylljen qendrore të integruar në kornizë (MD) dritaret kujdesen për atë, që fryma dhe moti mbeten jashtë.

Karakteristikat:

 • Thellësia e ndërtimit: 70 mm / Mbyllja qendrore
 • Numri i dhomave të ajrit: 5 dhoma
 • Izolimi termik: Kornizë zvicerane me Uf deri 1,2 W/m²K
 • Izolim nga zhurma: deri në klasën 4 të mbrojtjes nga zhurma (VDI 2719)
 • Pengesa nga vjedhja: deri në klasën 3 të rezistencës (DIN V ENV 1627)
 • Papërshkueshmëri nga ajri/shiu me erë: deri në klasën 4 (DIN 12207) / E750 (DIN 12208)

Avantazhet

 • Cilësia e brendit nga sipërmarrja e specializuar nga Zvicra
 • Standardi Minergie i realizueshëm
 • Shërbim i besueshëm në vendndodhje, në vend të importit dhe kohës së pritjes
 • 70 mm thellësi ndërtimi, ideale për renovime të ndërtimeve të vjetra
 • Të qëndrueshëm ndaj motit të ligë dhe për nga forma
 • Mirëmbajtje shumë e lehtë
 • Shumëllojshmëri maksimale e dizajnit: forma dhe ngjyra të shumëllojshme
 • Mbrojtje e lartë ndaj vjedhjeve dhe zhurmës
 • Materiale ekologjike, tërësisht të riciklueshme

Projektimi

 • Neuer Inhalt

  Krahë me sipërfaqe të zhvendosur

 • Mundësi të shumta të projektimit përmes dhënies së ngjyrës dhe lyerjes me llak

 • Dhënia individuale e formës psh. përmes dritareve të rrumbullakëta, trekëndëshe si dhe mënyra këndore dhe me grila

 • Gomina me ngjyrë gri argjendi theksohet tek profilet e bardha
  Neuer Inhalt

Teknika

 • Thellësia e ndërtimit 70mm për një stil më të hollë (ideale për riparime të ndërtimeve të vjetra)
 • Krahë të hollë për më tepër depërtim të dritës dhe përfitime më të larta nga energjia diellore
 • Xham i trefishtë termik, trashësia e xhamit deri 41 mm për më shumë komoditet
 • Sistem me 5-dhoma për izolim të optimizuar termik
 • Mbyllje periferike për një mbrojtje të shkëlqyeshme nga rrymat e ajrit dhe lagështia
 • Përforcime çeliku të galvanizuar për statikë optimale dhe funksion të përhershëm
 • Sipërfaqe e vulosur për shkëlqim të pakrahasueshëm dhe kujdes komod
 • Platformë stabile e mbylljes qendrore për pengim të përforcuar të vjedhjeve
Printo