REHAU Lyteus

Innovacionet

I gjithanshëm, i rrjetit, dixhital - rruga për t'u bërë një novator i klasit botëror

Tregjet ndërkombëtare janë subjekt i ndryshimeve të vazhdueshme, të kombinuara me një mjedis konkurrues gjithnjë e më të kërkuar. Kërkesat e klientëve tanë po ndryshojnë gjithnjë e më shumë. Kërkohen produkte që nuk janë vetëm bindës për sa i përket cilësisë. Rëndësia e shërbimeve dhe funksioneve shtesë po rritet vazhdimisht. Si pjesë e nismës strategjike REHAU 2020, ne jemi duke zbatuar ndryshimet e nevojshme për kompaninë tonë në mënyrë që të vazhdojmë t'i plotësojmë këto kërkesa. Ne përqëndrohemi në fushat e reja të veprimtarisë, materialet e reja, teknologjitë e reja, modele të reja biznesi dhe mbështeten në qasjet dhe metodat e shkathëta për të prishur strukturat e vjetra. Gjithashtu aleancat strategjike - për shembull në formën e partneriteteve zhvillimore - synojnë gjithashtu të ndihmojnë REHAU të arrijë suksesin e tregut. 

Fabian_Christian_01 - 56999205

"Suksesi i REHAU bazohet në inovacione. Ne arrijmë një rritje fitimprurëse përmes një ekuilibri të ekuilibruar midis risive në biznesin tonë thelbësor dhe në fusha plotësisht të reja.Ne e përshpejtojmë krijimin e teknologjisë në organizatë dhe e çojmë transformimin dixhital përpara. Investimet në produkte të reja, procese dhe modele të biznesit janë investime në të ardhmen e kompanisë sonë."

Christian Fabian, Shefi i Teknologjisë dhe Performancës REHAU

Dixhitalizimi dhe komforti

Smarter Einbruchschutz Smart Guard

Mbrojtje e zgjuar nga hajdutët

Nga tani e tutje, REHAU Smart Guard duhet të frikësojë hajdutët. Paralajmërimi akustik dhe sinjalet e dritës fillimisht krijojnë vëmendje kur një person i afrohet dritares.
Më shumë

Smart Sense

Kur mobilet prodhohen për shfrytëzim të sipërfaqës së sipërme

Profili I polimerit I ndjeshëm ndaj prekjes I kthen pjesët e mobileve në një përdorim të tillë: Lartësia e tavolinës mund të rregullohet, drita mund të rregullohet dhe korniza e shtruar e shtratit mund të kontrollohet.
Më shumë

 

Materiale dhe teknologji alternative

REHAU Lyteus

Dritë nga rrotullimet

REHAU e hulumton teknologjinë e ndripimit si pjesë e një projekti të BE
Më shumë

Dr. Ahmad Al-Sheyyab

Komponente të lehta, shumë të lehta dhe ultra të lehta nga REHAU

Dr. Ahmad Al-Sheyyab dhe e ardhmja e ndërtimit të lehtë.
Më shumë

MP-D129_480948_0 - 480948

Hidrogjeni – burim energjie i së ardhmes

Hidrogjeni është një burim i shkëlqyer i energjisë që mund të përdoret për të gjeneruar energji elektrike nga uji. Ajo i detyrohet potencialit të tij të një ruajtje energjie të përsosur ndaj shkathtësisë së tij, e cila lëviz gjithashtu specialistin e polimereve REHAU.
Më shumë

MP-D133_441322_1 - 441322

REHAU vendos standarde të reja në teknologjinë e aviacionit

Njohuritë gjithpërfshirëse në përpunimin e polimerit me performance të lartë dhe peshë të ulët plotësojnë gamën e REHAU për aviacion: RAU-FLIGHT nënkupton një përbërje të re – me njl parim unik të materialit.
Më shumë

AGI_168504365 - 51409

Materiale të reja për printim 3D

Gama e aplikacioneve për teknologjinë e prodhimit shtesë në fusha të gjera (LAAM) mund të zgjerohet në mënyrë të konsiderueshme përmes materialeve të reja polimere të përshtatur në mënyrë optimale për këtë proces.
Më shumë

Procesi dhe përpunimi

Dr. Steven Schmidt

Riciklimi i plastikës për një produkt të ri

Për mjaft kohë, REHAU është angazhuar për prodhimin e materialeve të qëndrueshme të disponueshme si fibrat natyrale ose biopolimeret, dhe po promovon temën e riciklimit.
Më shumë

Laser für Kunstoffverarbeitung

Lasera për përpunimin e plastikës

Saldimi me lazer, shënjimi dhe prerja janë procese thelbësore në REHAU për të përpunuar plastikën.Më shumë


Rrjetet dhe partneritetet

Dr. Ralf Sander

Pakoja teknologjike REHAU

REHAU përfshin zhvillimin e proceseve të reja dhe inxhinierinë qendrore të procesit nën 'Kërkimin e Korporatave dhe Teknologjitë e Procesit të Zhvillimit' (C-R + D PT).
Më shumë

Dr. Thomas Rhönisch

Rrjeti i kompetencave REHAU për materiale

Pas zonës 'Materiale për Kërkime dhe Zhvillim të Korporatave ’, ose C-R&D MAT për shkurt, është rrjeti global i kompetencave REHAU për materialet.
Me shumë


Engineering progress

Enhancing lives