Дизајнпул инспирејшн

Опис

Дизајнпул инспирејшн – Еманципација на кант траката

Во соработка со млади дизајнер РЕХАУ разви голем број на креативни декори. Оттука произлезе Дизајнпул инспирејшн. Со оваа програма РЕХАУ нуди не само богат репертоар на декори туку и се стреми за нови идеи. Заедно со муштеријата овие визии стануваат реалност со РЕХАУ. Што се однесува до дизајнот и примената тука нема граници. Креативни излози или внатрепно уредување, кујна, купатила, канцеларии, станови - декорите од програмата Дизајнпул инспирејшн го конципираат мебелот наново.

Дизајн

Дизајн

Креативен дизајн на кант траката до најмал детаљ

  • По-Арт кант трака: Спојување на црни и бели површини. Абстрактната геометрија го лаже окото на набљудувачот, пренесува длабочина и движење
  • Нов орнамент: По црно-белиот и цветен дизајн трендот е во насока на графичките, геометриски и шарени декори
  • Комплетно во азиски изгелд: инспириран од боењето со мастило од далечниот исток, кант траката изгледа мајсторски извезена и медитативно редуцирана
  • Тродимензионалност со специјален ефект: Кант траката отвара нови димензии, делува пластично и инспиративно

Downloads

Downloads

Печати