Камен

Дизајн кој може да се почуствува

Природните материјали доживуваат веќе некое време ренесанса во дизајнот за мебел. Декорите на површините и кантовите се усовршуваат со години,за да се добие навистина одлична интерпретација на различен тип на камен - и со новиот процес на облагодорување на површината во поглед на хаптика се добива перфектна излузија.
Оптиката и хаптиката на каменот се одразуваат во следниве програмски линии на РЕХАУ:

Печати