РАУКАНТЕКС декор

Опис

Оптичка разновидност, можности без граници

Со програмската линија РАУКАНТЕКС декор нема граници на идеите на корисникот. Разновидните, брилијантни декори во боја на камен речиси и да не остават неостварени желби. РАУКАНТЕКС декор кореспондираат во структурата, формата, оптиката и со колекциите на водечките производители на плочи. Програмската линија ги покрива целокупната ширина на траката на декорите во класичен материјал ПП, АБС и ПВЦ.

Предности

Предности

  • Бесконечност во разновидноста на декори
  • Уссогласеност со колкциите на водечките производители на плочи
  • Материјали ПП, АБС и ПВЦ
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати