РАУКАНТЕКС колор

Опис

Неограничен спектар на бои

Програмската линија РАУКАНТЕКС колор се одликува со речиси неограничен спектар на бои. Достапни се сите нијанси на бои вклучувајќи ја и РАЛ скалата како и различните степени на сјајност. За да се добие блескав сјај тука е High-Gloss- лакирањето за кант траките од АБС и ПП. Вистинскиот завршен ефект кант траката ја добива со оплеменување на површината со структура и лакирање. РАУКАНТЕКС импрешн, самото име на колекцијатаso го соединува декорот со природната хаптика.

Во поглед на обработка и примена РАУКАНТЕКС колор воодушевува со одличните предности во споредба со меламинската односно хартиената кант трака. Целосно обоениот материјал се одликува со хомогена оптика посебно во областа на радиусите.

Предности

Предности

  • Широк спекрат на бои вкл. РАЛ - скала
  • Оплеменување со РАУКАНТЕКС импрешн
  • Лакирање во бои мат, сјаен декор па се до мирор глос
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати