РАУКАНТЕКС дуо-колор

Опис

Ефект преку контраст

Кант траките од програмата РАУКАНТЕКС дуо-колор им даваат на елементите од мебел типична оптика на ламинат во "ретро" стил.

Кантовите со црн долен слој со јак контраст овозможуваат одлично обложена ивица и висококвалитен оптички спој.

Нијансите и јачината на слоевите во боја даваат значење. Од јак контраст до дискретни ефекти на сенки. И во обликувањто на површината нема граници. Сеедно дали се работи за универзални бои , декори на дрво и камен, металик или блескави ефекти, РАУКАНТЕКС дуо колор поставуват акценти и ги структура.

Предности

Предности

  • Типична оптика на ламинат со црниот долен слој
  • Висококвалитетен оптички слој
  • Неограничени можности на обликување
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати