РАУКАНТЕКС меџик III

Опис

Алтернатива, која воодушевува

РАУКАНТЕКС меџик III е едноставна и исплатлива алтернатива во споредба со РАУКАНТЕКС меџик II. Кај РАУКАНТЕКС меџик III наместо вистински метал се става тенка Hotstamping- фолија. РАУКАНТЕКС меџик III кант траките се достапни во АБС и ПП материјал.

Предности

Предности

  • Алтернатива за каширање со фолија
  • Економично и исплатливо
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати