РАУКАНТЕКС вижнс со сјаен декор

Опис

Брилијантен ефект на кант траката

РАУКАНТЕКС вижнс со сјаен декор дополнително се облагородени на горната страна со помош на делумен слој на лак.

Со употреба на различни степени на сјај, се добива делумна но ефикасна декорација. Се добиваат цветни, разиграни мотиви, потоа мотиви со јасни, геометриски форми или структури на дрво – кај ова ексклузивно конструирање на површините, на фантазијата и скоро и нема граници. Во варијантата сјаен декор можат да се пресликаат многу декори на кант траки од РЕХАУ

Предности

Предности

  • Дискретна декорација со различни степени на сјајност
  • Воодушевувачка рефлексија на светлина
  • Ексклузивна конструкција на површината
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Печати