РАУКАНТЕКС вижнс фаза-дизајн со V-жлеб

Опис

Ефикасно поврзување

Како врвен производ во програмата РАУКАНТЕКС вижнс се кант траките од фаза-дизајн со V-жлеб. Ефектот на стаклена плоча поставена на носач, се зголемува со помош на поставувана на V-жлеб.

Овде можат да се реаллизираат многубројни можности помеѓу стакло/метал, стакло/дрво итн како и оптика на сјаен декор Во комбинацијата на декори и различни лакови нема граници, сеедно дали треба да се симулира стаклена плоча на метален носач или суптилно депонирање на два слоја со посредство на различни лакови.

Предности

Предности

  • Зголемување на ефектот на стаклена плоча поставена на носач
  • Комбинација на материјали и можна оптика на сјаен декор
  • Потиснување ва V-жлебот за да се добие ефект на сенка
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати