РАУКАНТЕКС флекс еџ

Опис

Неверојатно прилагодување

РАУКАНТЕКС флекс еџ е неверојатно постојан, отпорен на удари и флексибилен материјал за кант траки. Како резултат на еластичноста може да се справи и со најмалите радиуси под 35 mm и се прилагодува перфектно на околината.

Иновативната ПП рецептура е комплетно рециклирачка, постојана на топлина, без мирис и физиолошки беспрекорна. И во однос на боите, декорите и структурите нема граници. РАУКАНТЕКС флекс еџ го покрива целокупниот спектар на степшен на сјајност.

Предности

Предности

  • Екстремно еластични
  • Постојани и отпорни на удари
  • Идеални за најмалите радиуси
  • Неограничен спектар на бои, декори и структури
  • Го има и како РАУКАНТЕКС ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати