РАУКАНТЕКС софт

Опис

Техника на заптивање

РАУКАНТЕКС софт кант траката од цврстите кантови прави меки линии. Се поставува двострано или четворострано на мали површини. Специјален бафер елемент, кој е нанесен на РАУКАНТЕКС софт кант траката, ја изолира бучавата при затварање на вратите на корпусот, лизгачки врати и фиоки и штити од прашина и нечистотии.

РАУКАНТЕКС софт се нуди во материјалите ПП и ПВЦ и има широк спектар на декори и бои. Дополнително кон тоа бојата на софт кант траката е перфектно усогласена со декорите на колекциите на плочи. РАКАНТЕКС софт во рамките на РЕХАУ ЕКПРЕС КОЛЕКЦИЈАТА е достапна во избраните димензии, бои и декори.

Предности

Предности

  • Специјално развиен елемент
  • Штити од прашина, бучава и нечистотии
  • За канцелариски/кујнски мебел
  • Го има и како РАУКАНТЕКс ласер еџ

Downloads

Downloads

Печати