Поврзување на дизајн - инспирација

Опис

Опис

Со многуте варијанти на Дизајнпул Инспирејшн РЕХАУ дава максимум во поглед на креативноста и дизајнот на кантот. Но РЕХАУ оди уште еден чекор понапред и во својата програма креативни декори ги вклучува и ролетните. Апсолутен новитет: Иновативна можност за печатење на декори на површината со апсорбирачите на звук РАУВОЛЕТ акустик - лајн.

Оптимално усогласениот дизајн поставува нови димензии во проектирањето односно при групирањето на работните места или оптичка поделба на поедини сектори.

Предности

Предности

  • Огромен репертоар на креативни декори за кантовите
  • Печатење на декори на површината на РАУВОЛЕТ профили
  • Хармонична оптика
  • максимална слобода на уредување

Downloads

Downloads

Печати