Поврзување на дизајн - мат

Опис

Опис

Со "мат" површината се добива сосема нова генерација на површина со 6 степени на сјајност. Може да се тестира,да се почуствува и доживее.

Покрај единствената оптика без ефекти на рефлектирање (Sheen-Effekt) и целокупната хаптика, површините воодушевуваат и со своите функционални карактеристики. Особено постојаноста на огреботини и неосетливоста на површините на прашина, нечистотија или отпечатоци од прсти се фолеми предности при уредувањето на кујната.

Предности

Предности

  • 6 степени на сјајност
  • без ефекти на рефлектирање
  • комплетна хаптика
  • функционални карактеристики

Downloads

Downloads

Печати