Поврзување на дизајн - сјаен декор

Опис

Опис

Со парцијално нанесување на лак и со примена на различни степени на сјајност се добива потполно нова оптика.

Цветни мустри, геометриски форми, дрвени структури на фантазијата и нема граници. Сите расположиви декори на кантови може да се направат во овие варијанти. Во поглед на префинетите површини мотото гласи – „се од едно место“ – бидејќи и ролетните и ѕидните заштитни лајсни воодушевуваат со својата единствена оптика.

Предности

Предности

  • Безграничен број на декори
  • Различни степени на сјајност
  • Единствена оптика

Downloads

Downloads

Печати