Бази

Опис

РЕХАУ бази – основа за модерно дизајнирање на кујна

РЕХАУ базите се состојат од бази за бленди, аголни профили,надворешни и внатрешни агли (90° и 135°), завршни капи како и заптивање на бази. Базите се функционални и истовремено декоративни елементи во секоја кујна.
Во зависност од дизајнирањето на кујната, РЕХАУ испорачува бленди за бази во висини 100, 125, 150 и 225 mm.
Профилите со празни комори со невидливите преклопни дихтунзи се еден вид заштита од влага и нечистотии.

Дизајн

Дизајн

Програмата содржи дванаесет актуелни декори од ЕКСПРЕС КОЛЕКЦИЈАТА:

 • бела
 • сребрено - сива
 • црна
 • светол даб
 • даб рустика
 • кралска бука
 • ела
 • калвадос
 • црешово дрво
 • меџик оплеменет челик брусена
 • меџик алуминиум брусена
 • меџик алуминиум мазна

Од програмата за нестандардни бои нудиме голем избор на декори. Со повеќе од 400 актуелни декори го следиме трендот на пазарот.

Печати