Изолациони кант траки

Опис

РАУКАНТЕКС софт – Техника на заптивање со софт дихтунг

Со РАУКАНТЕКС софт добивате техника на заптивање со софт дихтунг. Специјалниот елемент, кој се нанесува на кант траката го изолира звукот од удар при затварање на вратата и штити од прашина. Материјалот може да го најдете во универзална боја или печатено. Наоѓа примена во канцелариски или кујнски мебел

Материјал: PVC

Предности

Предности

  • Без прашина во корпусот
  • Тивок удар, изолација на вратата

Можности на примена

Можности на примена

Корпуси

Печати