Кант траки хаптика

Опис

РАУКАНТЕКС импресија – оптика и хаптика во едно

Материјалите за површини и кант траки долги години се усовршувале со цел да се имитираат најразличните видови на дрво и камен. Со колекцијата “импресија”, репертоар богат со варијанти од структури и лак-ефекти РЕХАУ поставува камен темелник. Во ЕКСПРЕС КОЛЕКЦИЈАТА спаѓа и структурата Дахома. Со оваа маркантна површина го запазува трендот на структурни риги и бразди и со тоа овозможува овие кант-траки да се доживаат оптички и хаптички.

Предности

Предности

  • Имитација на дрвени структури (оптика и хаптика)
  • Хомогена оптика

Можности на примена

Можности на примена

Маси и шанкови, работни плочи, корпуси, столици како и апликации за ормари.

Печати