Кант траки кои пропуштаат светлина

Опис

РАУКАНТЕКС лајт

РАУКАНТЕКС лајт потекнува од фамилијата на призводи РАУКАНТЕКС меџик 3D. Кант траката РАУКАНТЕКС лајт може покрај вообичаената примена да се примени и како осветлување на позадините. Со уклучување на LEDs, светлината продира преку прозирните области на кант траките.

Секој шанк, дно на регал со РАУКАНТЕКС лајт станува единствено декор парче и се грижи за добра атмосфера преку индиректното осветлување.
Материјал: PMMA

Предности

Предности

  • За осветлување на позадини
  • За стилски амбиенти
  • Фасцинантни светлосни ефекти на мебелот

Можности на примена

Можности на примена

Шанкови, работни плочи, корпуси, како апликации за ормари

Печати