Кант траки - сјајно огледало

Опис

РАУКАНТЕКС mirror gloss – Сјајно огледало на највисоко ниво

Сјајни површини се триумф во внатрешното уредување на повисок стил, во објекти но и во обликување на работни простории и простории за живеење. РЕХАУ ЕКСПРЕС КОЛЕКЦИЈАТА нуди универзални кант траки со иновативната Mirror Gloss-површина која посавува нови критериуми со степен на сјајност од > 85 точки на сјајност.

Материјал: ABS

Предности

Предности

  • Mirror Gloss-површина која посавува нови критериуми со степен на сјајност од > 85 точки на сјајност.

  • Хомогена оптика

  • Разновидна палета, во комбинација со плочи/ламинати

Можности на примена

Можности на примена

Маси и шанкови, работни плочи, корпуси, столици, фронтови или апликации за ормари.

Печати