Конфигуратор на ролетни

Опис

Опис

Со иновативниот РЕХАУ конфигуратор за ролетни се отвараат голем број на креативни можности на уредување: Системи на ролетни за кујна, купатило, канцеларија, дневна и во објекти.

 • Хоризонтален и вертикален правец на движење
 • РАУВОЛЕТ лајн 12 mm за апсорбирање на звукот
 • РАУВОЛЕТ ветро-лајн и РАУВОЛЕТ металик лајн 50 mm дебеина на прачка
 • Кујнски сетови, вкл. системи на стаклени ролени

Предности

Предности

 • Нарачка на готови сетови од број 1
 • Претсавување на комплетниот спектар на производи (со исклучок: флексибилен систем на водење)
 • Избор на производи
 • Интегрирани проверки
 • Управување
 • Отпаѓа пополнувањето на формуларите за нарачка
 • Изготвување на понуда
 • Изготвување на конструктивни цртежи во формат слика-(.wmf) и CAD (.dxf)

Примена

Примена

7 чекори на конфигурирање на систем на ролетни за ормари:

1. Одредување на типот на ормарот

2. Утврдување на надворешните димензии на ормарот

3. Избор на системот за водење

4. Избор на правецот на движење

5. Избор на врата и брава

6. Избор на профил и боја

7. Барање на понуда и нарачка


По извршената нарачка ќе го добиете Вашиот систем на ролетни за ормари.

Следете ги 7 - те чекори во нашата демо верзија.

Log-In

Log-In

Дали сте регистрирани како РЕХАУ муштерија одн. РЕХАУ партнер?
Се уште не сте регистрирани за конфигураторот на ролетни? Обратете се во тој случај на надлежното лице во продажба или во најблиското продажно биро на РЕХАУ.

Дали се занимавате со внатрешно уредување?
Обратете се на нашиот партнер или во најблиското продажно биро.

Печати