Системи на ролетни во метална оптика

Опис

РАУВОЛЕТ металик - лајн – Класичар во дизајн

Функционални решенија за одлична удобност и дизајн се А и О во модерното дизајнирање на кујните.

Со системот за ролетни РАУВОЛЕТ металик – лајн ги соединува во едно оптиката на масивниот алуминиум или оплеменетиот челик со функционалните карактеристики на полимерните системи на ролетни. Совршена комбинација!

Во различни широчини и со огромна програма на дополнителни елементи системот РАУВОЛЕТ металик – лајн наоѓа примена и во креативниот интериор. Има многубројни можности за примена.

Предности

Предности

  • Алуминиум во комбинација со еколошки полипропилен
  • РЕХАУ технологија на елементи која овозможува лесен и тивок процес
  • Различни широчини на прачки: 20 mm, 25 mm und 50 mm за разновиден дизајн
  • Комплетен систем со рачки, капаци и водилки
  • Однапред изработен сет
  • Усогласена механика на изедначување за вертикална примена

Videos

Videos

Печати