Кант профили

Опис

Ергософт кант профил – од цврсти кант профили се добиваат благи линии

Кантот не е агол. Кога помислувате на кант прво ви паѓа на памет нешто остро или шпицасто. Напротив. Нашите ЕРГОСОФТ кант профили се направени специјално за заоблување на кантот. Се поставуваат онаму каде што се бараат ергономски форми. Благите контури и оптималното опшивање на заоблените делови се уште еден допринос за темата функционални и ергономски дизајнирани работни места.

Печати