Флексибилно водење на кабли

Опис

Флексибилно водење на кабли – прави ред во хаосот

Флексибилниот систем со своето оптичко и иновативно решение е одличен систем како за во деловниот така и во приватниот сектор. Системот може без проблеми да се инсталира на секое биро до 79 cm висина. За стоечки работни места, пултови и други индивидуални намени можна е испорака и на подолги изведби.

Предности

Предности

  • Тродимензионално флексибилно
  • 4 комори
  • Интегрирано затегнување кај масите
  • Едноставна монтажа
  • Висококвалитетен дизајн
  • Хоризонтално водење на кабел (посебен сет)

Варијанти

Варијанти

  • Систем за хоризонтално водење на кабел (1 сет): Алуминиум и антрацит
  • Систем за флексибилно водење на кабел (1 сет = 79 cm): Алуминиум и антрацит
Печати