ПВЦ дренажни цевки

Опис

РАУДРЕН G Дренажна цевка
РАУДРЕН G Дренажна цевка

Опис

Цевки за дренажа од ПВЦ во согласност со DIN 1187. Програма РАУДРЕН Г за дренажа на вишокот од процедна и подземна вода.

Карактеристики:

 • Флексибилна цевка за дренажа во согласност со DIN 1187, форма А, брановидна од внатрешната и надворешната страна
 • Материјал: ПВЦ-У
 • Боја: Жолта
 • Отворите за влез на вода се наоѓаат во брановидната основа
 • Номиналниот дијаметар претставува надворешен дијаметар
 • Во котури, со дупли муф на навлекување

Предности

РАУДРЕН G Дренажна цевка
РАУДРЕН G Дренажна цевка

Предности

 • Комплетен систем со фитинзи и шахта
 • Флексибилна дренажна цевка во котури
 • Дренажните цевки можат да се испорачуваат во прачки со вкупна должина од 2,5м
 • Дренажна цевка обвиткана со филц или слој од кокос
 • Со надворешен мониторинг

Испорака

РАУДРЕН G Дренажна цевка
РАУДРЕН G Дренажна цевка

Испорака

РАУДРЕН Г цевките за дренажа од ПВЦ се достапни во следниве изведби:

 • РАУДРЕН Г цевка за дренажа со шлиц
 • РАУДРЕН Г цевка за дренажа без шлиц
 • РАУДРЕН Г цевка за дренажа со филтерски слој од кокос со шлиц
 • РАУДРЕН Г цевка за дренажа со филтерски слој од геотекстил со шлиц
 • ШАХТА ЗА ДРЕНАЖА ПП

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати