ПП шахта за дренажа

Опис

РАУДРЕН Дренажна шахта
РАУДРЕН G Дренажна шахта

Шахта за дренажа PP DN 315 – цврстна и компактна контролна шахта

Карактеристики:

 • Шахта за измивање, контрола и собирање од ПП, DN315
 • Отпорна на удари и притисок
 • Со 3 истекувања (секое од 90°) DN 200 за приклучување со РАУДРЕН Г дренажните цевки
 • Мазен внатрешен ѕид
 • Со или без песочен таложник
 • Можно е приклучување на помали димензии со помош на редуктори (елементи за намалување)

Области на примена:

 • Дренажа на куќи за едно или повеќе домаќинства
 • Дренажа на индустриски објекти
 • Дренажа на површината на спортските терени и паркинзите
 • Дренажа на површината при изградба на патишта и кај земјоделството

Предности

РАУДРЕН Дренажна шахта
РАУДРЕН G Дренажна шахта

Предности

 • Комплетен систем со фитинзи и шахта
 • Флексибилна дренажна цевка во котури
 • Дренажните цевки можат да се испорачуваат во прачки со вкупна должина од 2,5м
 • Дренажна цевка обвиткана со филц или слој од кокос
 • Со надворешен мониторинг

Испорака

РАУДРЕН Дренажна шахта
РАУДРЕН G Дренажна шахта

Испорака

 • Шахта за дренажа/Долен дел DN 315 (со и без песочен таложник, со вклучен поклопец и штопна)
 • Продолжеток за шахта DN 315
 • Муф за останатите делови од продолжетокот за шахтата
 • Редуцир за РАУДРЕН DN 100 и DN 160
 • Адаптер за РАУДРИЛ DN 100 и DN 160
 • Адаптер за РАУПЛЕН DN 100 и DN 160
 • Редуцир за РАУДРЕН DN 100 и DN 160

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати