Прозорски и фасадни системи

Квалитет на секое ниво

Нашата одговорност како интернационална компанија е голема и затоа сериозно делуваме секогаш ориентирани кон иднината. И тоа со строго контролирано производство и секогаш е во чекор со највисоките достигнувања во технологијата, со беспрекорен сервис и подршка за клиентите.

Оптимална изолација на објектот

Ликот на зградата го прикажува нејзиниот карактер - оптички, функционално и енергетски. Со нашите прозорски и фасадни системи добивате квалитет и изглед со кој секоја желба станува реалност. Соуникатниот прозорски систем ГЕНЕО се намалуваат енергетските загуби на прозорецот до 76%* а удобноста станува се подобра. Програмата содржи: профили за прозорци, фасади, подигачко - лизгачки врати, влезни врати, зимски градини, тераси, капаци, ролетни. Покрај иновативните системски решенија ние даваме и беспрекорна техничка подршка во сите градежни фази, од проектирање па се до реализација на објектот.

Откријте го нашиот спектар на услуги и понуди…

Намалување на енергетските загуби на прозорецот со замена на стариот дрвен/пластичен прозорец од 80 те години (Uf = 1,9, Ug = 3,0) со прозорци од ГЕНЕО профили (Uf = 0,86, Ug = 0,5, големина на прозорец 123 x 148 cm)

Топ производи

Пасивна куќа со ГЕНЕО

80% енергија за греење и со тоа спречува создавање на 60 тони од штетниот CO2. За да ја постигне оваа извонредна ...

Предности на современите прозорци & врати - Квалитетен бренд за високи барања

Нашите системи на профили со напредни технологии даваат максимален резултат во сите примени. Притоа не се работи ...

Сервис пакет "Вашата веб страна за вашиот успех"

Да се има професионална веб страна, денес е исто толку важна како висококвалитетен услуга или производ. Во ...
Печати