Системи за подигачко-лизгачки врати

РЕХАУ подигачко-лизгачки врати – квалитет со системот

Големите површини и светлите простории му даваат на домот удобност и пријатно чувство и не треба да се изостават воопшто во модерната архитектура. Кај големите стаклени површини мора истовремено да се мисли на стабилноста и други карактеристики како звучна изолација и заштита од кражба. Со подигачко лизгачките врати на РЕХАУ го добивате вистинскиот избор – без компромиси.

Печати