Подпрозорски даски

Опис

Подпрозорската даска е идеално решение за прозорските системи
Подпрозорската даска е идеално решение за прозорските системи

Разновиден декор – едноставно одржување, долговечност и индивидуалност

Идеално дополнување на сите прозорски системи се нашите подпрозорски даски кои се лесни за одржување. Подпрозорската даска наоѓа примена како во новогрдаба така и во објекти кои подлежат на реновирање.

Подпрозорската даска ги спојува во едно разновидниот декор и лесното одржување, за секој стил на уредување. Со различните димензии од 100 до 650 mm може да се примени во скоро сите ситуации на монтажа.

Карактеристики:

 • Расположиви димензии: 100 mm - 650 mm
 • Ширина: 40 mm
 • Дебелична на површината: 20 mm
 • Макс.должини на монтажа до 3 m
 • Постојаност на температура: -30 °C до +60 °C
 • Одлична изолација
 • Тешко запаливо
 • Површински слој: постојан на огреботини,влијанија од светлина

Предности

Подпрозорската даска е идеално решение за прозорските системи
Подпрозорската даска е идеално решение за прозорските системи

Предности

 • Стабилна форма
 • Отпорен на влага и топлина
 • Подобен за трајни оптоварувања +60 °C
 • Лесен за одржување и постојан на многу средства за чистење
 • Самосогорувачки
 • Производ кој се рециклира
 • Одлична изолација
 • Лесна обработка со вообичаените алати

Дизајн

Подпрозорската даска е идеално решение за прозорските системи
Подпрозорската даска е идеално решение за прозорските системи

Дизајн

Богата програма за индивидуални желби:

 • Подпрозорски даски во различни димензии и во боја на природен камен или дрво
 • Ширина: 40 mm

Можности на примена

Подпрозорската даска е идеално решение за прозорските системи
Подпрозорската даска е идеално решение за прозорските системи

Можности на примена

 • Во комбинација со сите системи од пластика, дрво и алуминиум.
 • Едноставна монтажа во спој со РЕХАУ прозорските системи со специјални навртки како во новоградби така и при реновирање.

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати