Едноставна нега & одржување

Опис

Едноставна нега и одржување
Едноставна нега и одржување

HDF-површина– Брилијантна површина лесна за одржување

Профилите – односно рамовите на прозорците – се подложени на високи оптеретувања од временските услови или од постојаното отварање и затварање на прозорците и вратите. Нашите профили имаат единствена High Definition Finishing површина. Оваа специјална површина е затворена, мазна, лесна за одржување и им дава на прозорците и вратите брилијантен сјај.

Упатства за одржување на изгледот & функционалноста:

  • Редовна нега на рамот со вообичаено средство за чистење или со РЕХАу специјално средство за чистење
  • Чистење со вода
  • Редовно подмачкување на оковите со масло за домаќинство
  • Чистење на стаклото со бистра, топла вода и крпа од еленска кожа

Предности

Едноставна нега и одржување
Едноставна нега и одржување

Предности

  • Мазна,затворена површина (High-Definition-Finishing)
  • Едноставна нега и одржување
  • Задржување на вредностите на прозорците и вратите со примена на висококвалитетни материјали
  • Одличен изглед и по неколку години

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати