Брилант-дизајн

Опис

Докажан систем со длабочина на вградување 70 mm

Критериумите за влезните врати се високи. Брилант Дизајн ги исполнува критериумите како во однос на топлинска изолација така и во однос на звучната изолација и заштита од кражба. Со тоа влезната врата од Брилант дизајн постигнува класа на отпор 3.

Карактеристики:

 • Длабочина на вградување: 70mm / преклопен дихтунг
 • Број на комори: 4 комори во крилото, 5 комори во рамот
 • Звучна изолација до Rw,P = 40 dB
 • Заштита од кражба до класа на отпор 3
 • Пропустливост на воздух: Класа 3 според EN 12207
 • Заштита од поројни дождови: до класа 9A според EN 12208
 • 2 Нивоа на дихтунзи во областа на прагот
 • Специјален праг

Предности

Предности

 • Висока стабилност овозможена од големите челични армирања
 • Примена на екструдирани аголни спојници за висока стабилност
 • Кос фалц во рамката за полесно чистење
 • Зголемена сигурност преку заштитен жлеб за клучеви.
 • High Definition Finishing- површина(HDF): висококвалитетна, мазна и лесна за одржување
 • Еколошки производ, со тоа и можност за рециклирање

Можности на примена

Можности на примена

 • Влезни области на староградби со енергетски оптимирано реновирање
 • Новоградби и нискоенергетски куќи
 • Еднокрилни влезни врати кои се отвараат навнатре, со фиксен страничен дел.
 • Двокрилни влезни врати кои се отвараат навнатре, влезни врати со горни светла
 • Најразлични изведби на конструкции на влезни врати

Дизајн

Дизајн

 • Разновидни можности на дизајн со различни бои и декор фолии како и со лакирање или алуминиумски обвивки
 • Светлосивите дихтунзи ги нагласуваат белите профили
 • Елегантна оптика преку закосени делови од 20°

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати