Форми и бои

Форми и бои

Mожности за уредување без граници за исполнување на индивидуалните барања

Формата и бојата на прозорците и вратите има суштествено влијание врз целокупниот изглед на еден објект. Со цел да се добие индивидуално обележје, прозорците и вратите, но исто така и ролетните, капаците за прозорци и фасадите можат да бидат во боја по желба на клиентот. Што се однесува до формата исто така на фантазијата скоро и да не и се поставени никакви граници.

Печати