Лакирање

Опис

Со над 170 RAL-бои секое барање станува реалност

За лакирање на прозорските профили на располагање ви стојат над 170 – RAL бои. На тој начин вашите желби ќе станат реалност и може на пример да се прилагодат на постоечките елементи како алуминиумски врати. Лакирањето може да се врши од надворешната, од внатрешната страна, или пак од двете страни.

Со нашето Acyrl II-лакирање може да се спроведат скоро сите решенија за разлика од многу други процеси на боење како на пример коекструзија.

Карактеристики:

 • Мат или сјајна површина, лесна за одржување
 • Постојаност на временски услови
 • Постои можност и за премачкување со проѕирен лак за максимална заштита на површината и задржување на бојата
 • Исполнување на EU-Dekopaint- стандардите

Предности

Предности

 • Сите предности на пластичните прозорци и врати (како топлинска и звучна изолација и заштита од кражба) остануваат исти и по лакирањето
 • Можно е лакирање на сите РЕХАУ профили, со гаранција од производителот
 • Над 170 RAL-бои стојат на располагање – практично нема неостварени желби
 • Докажан квалитет врз основа на 3 годишното искуство во лакирањето на прозорските профили
 • Испорака и во мали количини

Можности на примена

Можности на примена

 • ГЕНЕО:
  Можно е надворешно лакирање
 • Еуро Дизајн 86 плус:
  Можно е надворешно лакирање
 • Брилант Дизајн:
  Можно е внатрешно и надворешно лакирање или двострано вклучувајќи ги сите видливи површини
 • Еуро - Дизајн 70:
  Можно е внатрешно и надворешно лакирање или двострано вклучувајќи ги сите видливи површини

Дизајн

Дизајн

 • Над 170 RAL-бои
 • Мазна, сјајна површина
 • Со RAL-боите (бои по стандарди) прозорците и вратите се прилагодуваат на постоечките елементи
 • Надворешно лакирање, внатрешно и двострано (можни се различни лакирања)
 • Само внатрешно лакирање
 • Само надворешно лакирање
 • Двострано лакирање на сите видливи површини
 • Можно е различно надворешно и внатрешно лакирање
 • Можно е различно лакирање на рамот и крилото
 • Дихтунзите не се лакираат

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати