Сервис за планери

Сервисни услуги за проектанти и архитекти

Успешно проектирање со РЕХАУ

Одличните можности на полимерните репенија им отвараат на нашите муштерии и крајни корисници фасцинантен потенцијал. Архитектите, проектантите и корисниците профитираат исто како и инвеститорите и трговците од наите оптимално усогласени системски решенија. РЕХАУ е компетентен партнер во областите прозорска и фасадна техника, објектна техника, нискоградба и обновливи енергиии. Со енергестки ефикасната градба и управувањето со вода сме водечки со нашите програми. Како премиум - понудувач ги исполнуваме највискоките стандарди не само за нашите решенија за прозводите туку и нудиме комплетен сервис и подршка за нашите партнери.

Комплетен сервис во сите фази на проектот

Како архитект или проектант секогаш имате јака конкуренција. Временските планови стануваат се потесни и веќе во фазата на нацрт договорот очекуваат Вашите налогодавачи податоци за енергетска ефикасност, градежни трошоци и многу повеќе. Од сам почеток потребни Ви се сигурни информации, алатки и сигурен партнер. За таа цел РЕХАУ е секогаш со Вас. Со оптимален сервис ве подржуваме во сите фази на проектот - од проектирање, техничко и економско планирање па се до изведување на градежните работи.

Сервис за се

Проток на тековни информации - од лично сосветување, обуки во РЕХАУ Академијата па се до доставување на технички информации и проспекти за продажба. За најновите трендови и развој во градежниот сектор Ве информираме преку нашите E-Mail-Newslettern. Комплетната понуда на производи и дејности ја има нашата веб страна.

Печати